دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی: ایران با تلاش پژوهشگران علم نانو جزء ده کشور بر‌تر دنیا قرار گرفته است

۱۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۲۴ اخبار دانشگاه
ایران با تلاش پژوهشگران علم نانو جزء ده کشور بر‌تر دنیا قرار گرفته است

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، برگزاری دوره تخصصی به همت پژوهشگاه ژنتیک ایران و شرکت گیتی ژن نوین با حضور اعضای مرکز تحقیقات نانو فن‌آوری شهید دکتر چمران بسیج دانشجویی استان مرکزی در پژوهشگاه ملی ژنتیک ایران برگزار شد.

دکتر علیرضا نظام‌آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک، استاد راهنمای این مرکز گفت: در حال حاضر، فن‌آوری نانو جزء فن‌آوری‌های مورد نیاز کشور در سطوح مختلف پژوهشی و صنعتی می‌باشد.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با تلاش مجدانه پژوهشگران این علم در چند سال اخیر جزء ده کشور برتر دنیا قرار گرفته است. دانشگاه آزاد اسلامی، هم‌گام با تمامی دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی کشور از پیشگامان این فن‌آوری می‌باشد و ترویج این فن‌آوری نوین جزء برنامه‌های این دانشگاه در سال‌های آینده است.

سرپرست  واحد اراک با بیان اینکه حمایت‌های قابل توجهی از پژوهشگران این بخش انجام شده است، افزود: امیدواریم در سال‌های آتی با اتکاء به خداوند متعال و تلاش پژوهشگران پرتلاش این واحد دانشگاهی، به نقطه قابل توجهی در کشور دست یابیم.

دبیر هیأت امنا ی استان مرکزی ضمن تشکر از دکتر میرزاده، ریاست عالیه و محترم دانشگاه آزاد اسلامی که همواره با مدیریت توأم با خردورزی و پژوهش‌محورانه، حامی فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگران این دانشگاه بوده‌اند؛ اظهار امیدواری کردند که این واحد دانشگاهی با توکل بر خدا و حمایت‌های خوب ایشان در سایه هم‌فکری، هم‌دلی و همکاری همه پژوهشگران خود در سال‌های آتی از پیشگامان علم نانو و طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین در کشور باشند.