دیدار هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با خانواده شهید حسین زمانی

۲۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۰ کد : ۱۳۲ اخبار دانشگاه
اراک

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاداسلامی اراک،اعضای هیأت رییسه واحد و حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در راستای منویات مقام معظم رهبری  وتاکیدات ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی  جناب دکتر میرزاده در تکریم خانوده های معظم شهدای دانشگاه پیش از ظهر امروز ضمن دیدار با  خانواده معظم شهید حسین زمانی اولین شهید این دانشگاه  با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

دکتر علیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب وهشت سال دفاع مقدس،شهدا را مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: شهدا با شجاعت و استقامت خود پایه های انقلاب را تثبیت و موجب استحکام و قدرتمند شدن این یادگار ارزشمند امام (ره) شدند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  13 شهید گلگون کفن را به نظام اسلامی تقدیم کرده است گفت:تمامی این شهدا از دانشجویان ممتاز و نخبه دانشگاه در رشته های مختلف بودند که آزادگی،جوانمردی و شهامت خود را با حضور در جبهه های حق علیه باطل به رخ دنیا کشیدند و نشان دادند که تحصیل علم و دانش حتی ذره ای نمی تواند به تکلیف شرعی آنان که همانا  لبیک گفتن به فرمان امام زمانشان است خدشه وارد کند.

سرپرست واحد اراک آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی را مرهون مجاهدت شهدا و ایثارگران دانست و خاطر نشان کرد: بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز با بیان اینکه بنا به فرمایش و تأکید مقام معظم رهبری تجلیل و تقدیر از خانواده های معظم شهدا وظیفه تک تک کارگزاران نظام است تصریح کرد: صبر و بردباری خانواده های معزز شهدا در کنار جان فشانی فزندان شهیدشان به یقین نقش مؤثری در شکل گیری ، تثبیت و تقویت انقلاب اسلامی داشته است.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی همچنین شهدا را الگو هایی بی بدیل برای جوانان امروز دانست و تصریح کرد: قطع به یقین،حرکت در راه شهدا و آرمان های آنان می تواند چراغ راه جوانان ما در وانفسای تبلیغات ضد اسلامی جوامع غربی باشد.

لازم به ذکر است که شهید حسین زمانی از اولین شهدای دانشگاه آزاد اسلامی واحد و دانشجوی رشته مکانیک بود که در تاریخ 1364/12/10 در منطقه مهران به فیض شهادت نایل آمد.

بر اساس این گزارش در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر نظام آبادی از خانواده شهید حسین زمانی تجلیل شد.

شایان ذکر است در پایان این جلسه ریاست و اعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور در گلزار شهدای اراک و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.