کسب مقام نخست تیم بدمینتون استادان وکارکنان خواهر واحد اراک

۱۲ مهر ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۲ کد : ۱۵۰۸ اخبار دانشگاه
کسب مقام نخست تیم بدمینتون استادان وکارکنان خواهر واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک مسابقات بدمینتون استادان وکارکنان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور شانزده بازیکن و شرکت سه تیم از دانشگاه‌های اراک، ساوه و خمین به مدت یک روز در دانشگاه آزاد اسلامی خمین برگزار شد.

بنابراین گزارش مسابقات بدمینتون استادان وکارکنان خواهر دانشگاه آزاداسلامی مرکزی همزمان در سه قسمت تیمی، انفرادی  ودوبل آزاد برگزارشد و پس از انجام یازده بازی این نتایج به‌دست آمد.

درمسابقات تیمی: واحداراک مقام اول ، واحدخمین مقام دوم وواحد ساوه مقام سوم رابدست آوردند ودر  مسابقات انفرادی آزاد: گلنازجهانی از خمین به مقام اول ومرجان خان محمدی قاسم‌آبادی ازواحداراک مقام دوم و ناهید رزاقی ازاراک ونجمه عطارود از واحد ساوه مشترکا به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یافتند.

ودرمسابقات دوبل آزاد رزا تنگستانی و فاطمه غنی از واحد اراک مقام اول را از آن خود کردند.