ثبت نام رشته های کارشناسی بدون آزمون و تکمیل ظرفیت آزمون سراسری تا شنبه ادامه دارد

۱۷ دی ۱۳۹۳ | ۲۰:۰۲ کد : ۱۵۱ اخبار دانشگاه
آنا

خبرگزاری آنا: معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: داوطلبان فقط تا روز شنبه برای انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون سراسری و رشته های کارشناسی بدون آزمون در نیمسال دوم فرصت دارند.

به کزارش خبرگزاری آنا، دکتر علوی فاضل گفت: داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 93 شرکت کرده اند، با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام آنلاین خود اقدام کنند. این سامانه روز شنبه مورخ 93/10/20 بسته خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال 93 مجاز به انتخاب رشته/محل های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می باشند.

علوی فاضل تأکید کرد: هر داوطلب تنها امکان انتخاب رشته در گروه آزمایشی ای که در آزمون آن شرکت نموده است را دارد.

معاون سنجش و پذیرش گفت: هر داوطلب مجاز است در گروه آزمایشی خود علاوه بر نظام تمام وقت با تهیه کارت اعتباری جداگانه در نظام آموزشی پاره وقت نیز انتخاب رشته کند.

علوی فاضل گفت: برای هر داوطلب امکان انتخاب حداکثر 20 رشته/ محل در یکی از مجموعه های ریاضی- تجربی- انسانی ، براساس گروه آموزشی که آزمون داده است، وجود دارد.

وی توصیه کرد: داوطلبان نسبت به شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون سراسری خود هرچه سریعتر اقدام کنند

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی هم چنین با اشاره به این که  ثبت نام رشته های کارشناسی بدون آزمون برای نیمسال دوم 93-94 تا روز شنبه 20 دی ماه ادامه دارد، افزود: سامانه در ساعت 24 روز 93/10/20 بسته خواهد شد؛ لذا به علاقه مندان توصیه می شود هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند و در این تاریخ ثبت نام برای این مقاطع به پایان خواهد رسید.

معاون سنجش و پذیرش در ادامه خاطرنشان کرد: هر داوطلب مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می تواند با مراجعه به سایت، ده رشته/محل را براساس علاقه انتخاب و در سایت ثبت کند.

وی درباره زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان رشته های بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته گفت: نتایج این مرحله در آخر دی ماه اعلام خواهد شد و پذیرفته شدگان می توانند در بهمن ماه در واحدهای پذیرفته شده ادامه تحصیل دهند.

علوی فاضل درخصوص رشته های کاردانی پیوسته و ناپیوسته گفت: داوطلبان این مقاطع می توانند با مراجعه به سایت در یک واحد دانشگاهی مورد علاقه خود ثبت نام نموده سپس با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام در سایت معاونت سنجش و پذیرش، پس از 48 ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه کنند. لازم به ذکر است که آغاز به تحصیل این دسته از متقاضیان نیز از نیمسال دوم سال تحصیلی 93-94 خواهد بود.