دانش آموز هنرستان پسرانه سما اراک در دو رشته قهرمان کشور شد

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۵۱۲ اخبار دانشگاه
دانش آموز هنرستان پسرانه سما اراک در دو رشته قهرمان کشور شد

به نقل از اداره کل روابط عمومی  واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک دربیست ودومین دوره از مسابقات قهرمانی شنای کشور جانبازان و معلولین گرامیداشت هفته دفاع مقدس که در مهر ماه 1395 در تهران برگزار شد، امیر محمد توحید نژاد دانش آموز پایه سوم رشته کامپیوتر هنرستان پسرانه سما اراک مقام اول شنا و قهرمانی کشوردر رشته های 50 متر آزاد و 100 متر آزاد را از آن خودکرد و مــــدال طــــلای این رشته ها را به گردن آویخت.

وی همچنین همزمان موفق به کسب مدال برنز رشته 100متر کرال پشت  این مسابقات گردید.

جمال جنابی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اراک ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به مجموعه آموزشی و فرهنگی سما و خانواده گرامی ایشان، کسب این مقام را نشانه عزم جدی و توانمندی قابل تحسین وی دانست.
      وی همچنین توجه ویژه مرکز آموزشی و فرهنگی سما اراک به مقوله ورزش و فرهنگ جوانان عزیز این شهر را یادآور شد و بر حمایت از فعالیت های ورزشی تاکیدکرد.