درخشش تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی اراک در تبریز

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۵۱۳ اخبار دانشگاه
درخشش تیم بتن دانشگاه آزاد اسلامی اراک در تبریز

به نقل از اداره کل روابط عمومی  واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، چهاردهمین دوره مسابقات بتن به همت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و با همکاری انجمن بتن ایران  و با حضور  137 تیم از 34 دانشگاه  آزاد و دولتی در دانشگاه آزاداسلامی  تبریز برگزارشد.

در این دوره از مسابقات تیم بتن دانشگاه آزاداسلامی اراک موفق شد دربخش بتن سبک هدفمند به یک مقام اولی و یک مقام  سومی دست یابد و در بخش تیرخمشی نیز مقام سوم  را از آن خود کرد.

تیم بتن دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با همکاری استاد راهنما  مهندس ایمان میرزایی مقدم و مهندس حامد قدیمی کرهرودی ، حامدبهشتی نژاد سرپرست تیم و اعضای تیم آرمین آذری، سبحان رباط میلی، محمد صادق عباسی فر ،محمد رحیمی، پرستو آشفته ،مریم شیرشاهی، صبا مسلمی و سمیرا لهراسبی می باشند.