افتتاح نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۶ کد : ۱۵۱۷ اخبار دانشگاه
افتتاح  نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

برگزاری نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در قالب20 غرفه با حضور دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت‌الاسلام والمسلمین ایوب سلحشورنیا مسؤول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه ، استادان ،کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاداسلامی اراک(شهرک دانشگاهی امیر کبیر )گشایش یافت.

بنابراین گزارش دکتر علیرضا نظام آبادی رییس واحد اراک در حاشیه این نمایشگاه ضمن تشکر وقدردانی از برگزار کنندگان این نمایشگاه اظهار کرد: «کشورهای پیشرفته وتوسعه یافته در دنیا مرهون نیروهای انسانی متخصص ومتعهد هستند و ایران اسلامی نیز می تواند باتکیه بردانشجویان،دانشگاهیان ،نخبگان،صنعتگران،متفکران،روحانیت ،علما و...با به کارگیری نیروهای جوان خود وپرورش علمی واخلاقی آنها جزءکشورهای باعظمت وپیشرفته دنیا زیرسایه مقام معظم رهبری باشد.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: «این نمایشگاه گوشه ای از فعالیت های خوب دانشجویان واحد اراک است که می تواند انگیزه ای برای خودباوری همه ما ودانشجویان عزیز و مسئولان دانشگاه باشد.»

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت:« امیدواریم نمایشگاه های دستاوردها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی واحدها طبق مقررات و آیین نامه های معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استمرار داشته باشند.»

دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی فرهنگی واحد اراک ضمن تشکر ازدکتر طه هاشمی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی ومدیران ارشد ایشان به جهت حمایت از فعالیت های فرهنگی اظهار کرد: «این نمایشگاه در اجرای بخشنامه هفته فرهنگی تحت عنوان آفتاب مهر  با هدف (( گفتمان سازی فرهنگی و اجتماعی )) و معرفی دستاوردهای فرهنگی واحد و همچنین کشف استعداد های فرهنگی و علمی دانشجویان و ایجاد فضای مناسب فرهنگی واجتماعی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی برپا شده است.»

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با بیان اینکه نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر درتبیین اندیشه های والای مقام معظم رهبری برای ارتقای سطح آگاهی و بالابردن  بصیرت در دانشگاه، همزمان با آغاز هفته فرهنگی بر پا شده است ،افزود:« نمایشگاه محفلی برای افرادی است که در جستجوی گمشده های علمی ، دینی و فرهنگی خود هستند که سعی بر این است در طی برگزاری این نمایشگاه به سوالات مختلف دینی،فرهنگی و اجتماعی دانشجویان نیزپاسخ داده شود و با ایجاد فضای شور ونشاط ورقابت از راه ارائه دستاوردها وتولیدات کانون های فرهنگی وهنری وکانون قرآن وعترت وتشکل های مشابه،جذب دانشجویان تازه وارد را برای حضوردرعرصه های فرهنگی دانشگاه قوت بیشتری می بخشد. »

شایان ذکر است این نمایشگاه به مدت 7 روز از ساعت 9 صبح الی 17 همه روزه برای بازدید عموم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ( شهرک دانشگاهی امیر کبیر) دایر است.