درآمد ۵۸ میلیارد ریالی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از منابع غیرشهریه‌ای

۰۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۷ کد : ۱۵۱۸ اخبار دانشگاه
درآمد ۵۸ میلیارد ریالی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از منابع غیرشهریه‌ای

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی صبح امروز با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: «استان مرکزی دارای ۱۶ مرکز و واحد دانشگاهی است.»

نظام آبادی درباره جذب هیات علمی غیر پزشکی گفت: «در فراخوان اول سال ۹۴ با هیچ پرونده‌ای موافقت نشد و در فراخوان دوم همین سال ۳۳نفر جذب هیات علمی شدند و در مجموع از سال ۹۲ تا ۹۴ با ۴۸ پرونده جذب هیات علمی در رشته‌های غیر پزشکی موافقت شده است. در رشته‌های پزشکی نیز در دی ۹۴، ۱۰ نفر جذب شدند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درباره تعداد دانشجویان نیز گفت: «از مقطع کاردانی تا دکتری تا سال ۹۵ تعداد دانشجویان استان 34هزار و ۳۰۳ نفر هستند.»

او به وضعیت پیشرفت طرح ساها در این استان نیز اشاره کرد و افزود: «برای فعال کردن ساها کمیته پیگیری در مرکز استان تشکیل و تا کنون ۸ جلسه باحضور اعضا تشکیل شده است و کارشناسان حوزه پژوهش در کارگاه‌های مختلف شرکت کرده‌اند. همچنین پیگیری‌های لازم برای انعقاد قرارداد برای دریافت مجوزهای لازم و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های استاندارد انجام شده است و کتابچه ساها را منتشر کرده‌ایم.»

نظام آبادی گفت: «کمیته ساها استان مرکزی برای تسریع در استانداردسازی آزمایشگاه‌ها تفاهم‌نامه‌ای را بین دانشگاه آزاد اسلامی استان و اداره کل استاندارد استان منعقد کرده است.»

او ادامه داد: «در حال حاضر ۴۹۱آزمایشگاه در واحدهای استان وجود دارد که در آنها ۸۲ نفر مشغول به فعالیت هستند در ۶ ماه اول سال ۹۵، ۳۰۰میلیارد ریال درآمد حاصل از طرح ساها بوده است و از سال ۹۲ تا ۹۵، ۷ طرح برون دانشگاهی ارتباط با صنعت در واحدهای مختلف اجرا شده است.»

او به درآمدهای غیرشهریه‌ای نیز اشاره کرد و گفت: «درآمد غیرشهریه‌ای استان در ۶ ماهه اول سال ۹۵، ۵۸ میلیارد ریال بوده است و در مجموع از سال ۹۲ تا الان ۴۶۲ میلیارد ریال درآمد غیر شهریه‌ای داشته‌ایم.»

طرح‌های فرهنگی ماندگار نیز از دیگر مواردی بود که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به آن اشاره کرد و گفت: «در سال ۹۵، ۶ طرح فرهنگی ماندگار را داشته‌ایم که برگزاری همایش سبک زندگی و اندیشه‌های امام خمینی(ره)، توانمندسازی کانون‌های دانشجویی در واحدهای اراک، ساوه و آشتیان، ثبت نشریات دانشجویی سراسری کشور و تالیف کتاب اخلاق حرفه‌ای در تجارت و بازرگانی تعدادی از آنها بوده است.»

نظام آبادی گفت: «در ۶ ماهه اول سال ۹۵،  ۹۵ مقاله ISI و در مجموع از سال ۹۲ تا کنون ۹۲۲ مقاله ISI داشته‌ایم. تعداد رشته‌محل‌های موجود در استان نیز تا به حال ۹۹۱ رشته‌محل است و در زمینه کمک‌های مردمی نیز توانسته‌ایم تا به حال ۲۴میلیارد ریال جذب داشته باشیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: «در استان مرکزی 4 مرکز رشد از سال ۹۲ تا کنون راه‌اندازی شده است که در سال ۹۵، ۲۲مرکز فناور در آن‌ها فعال شده است. استان مرکزی در زمینه فعال‌سازی و اجرای طرح‌های گردشگری در سال 95 تا کنون سه طرح را بررسی کرده است که در این زمینه واحدهای اراک، نراق و جاسب با تغییر کاربری خوابگاه‌های خود اقدام به فعال شدن این طرح‌ها کرده‌اند.»

او در پایان گفت: «طرح ساخت دستگاه جابجایی درخت بدون نیاز به قطع آن، جعبه سیاه قطار و طراحی و ساخت نیراگر و سیکوپلاستیک و طرح تاسیس شرکت مهندسان مشاور از مهم‌ترین طرح‌های شرکت‌های دانش‌بنیان این استان است.»