جداسازی روابط عمومی‌ها از دفتر ریاست در واحدهای جامع در جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شد

۱۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۵۴ اخبار دانشگاه
آنا

اعضای کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه روز گذشته خود پیشنهاد جدا شدن روابط عمومی‌ها از دفتر ریاست را در واحدهای جامع، بزرگ و بسیار بزرگ تصویب کردند.

به گزارش خبرگزاری آنا، جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر حمید میرزاده برگزار شد. در این جلسه موضوع بررسی الگوی ساختار تشکیلاتی واحدهای دانشگاهی مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با توضیحات اجمالی به موضوع وضعیت درآمدی دانشگاه آزاد اسلامی و میزان هزینه های جاری و هزینه های پژوهشی و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و از ضرورت کوچک سازی و چابک سازی دانشگاه سخن گفت، دانشگاهی که به گفته دکتر حمید میرزاده ماهی 350 میلیارد تومان برای دستمزد 47 هزار کارمند و 60 هزار عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت هزینه می کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنانش از بازبینی مجدد شاخص های رتبه بندی واحدهای دانشگاهی خبر داد و گفت: شاخص هایی از قبیل تعداد دانشجو، تعداد اساتید، فعالیت پارک های علمی و فن آوری، مراکز رشد، و فعالیت های اقتصادی دانش بنیان و اجرای طرح های فرهنگی ماندگار از جمله شاخص های جدید برای این رتبه بندی سطح واحدها است.

تصویب استقلال روابط عمومی ها از دفتر ریاست در واحدهای جامع، بزرگ و بسیار بزرگ

در این جلسه اعضای کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با تقسیم سطوح ساختار سازمانی واحدهای دانشگاهی برای واحدهای جامع 6 معاونت، واحدهای بسیار بزرگ 5 معاونت، واحدهای بزرگ 4 معاونت و واحدهای متوسط و کوچک هر کدام 3 و دو معاونت برای مدت یک سال و مشروط به تشکیل کمیته ای در این کمیسیون برای بررسی وضعیت تناظر این سطوح با سازمان مرکزی و همچنین بررسی ساختار سازمان مرکزی موافقت کردند.

همچنین در مصوبه دیگر کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای این دانشگاه به پنج سطح جامع، بسیار بزرگ، بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم شد.

در پایان اعضای کمیسیون با پیشنهاد جدا شدن روابط عمومی ها از دفتر ریاست در واحدهای جامع، بسیار بزرگ و بزرگ موافقت کردند.