مراسم استقبال هِیأت رییسه واحد اراک از دانشجویان به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۰ کد : ۱۵۴۵ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، رییس واعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به مناسبت روز دانشجو، با اهدای شاخه های گل و شیرینی بین دانشجویان روز16 آذر را گرامی داشتند.

دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درحاشیه این مراسم گفت:« شانزدهم آذرماه هرسال یادآور روح استکبارستیزی، عدالت طلبی وآزادی خواهی دانشجویان ایرانی درپرتو آموزه های دینی و اسلام ناب محمدی است.»

رییس واحد اراک اظهار کرد:« دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی،الهی حضرت امام خمینی(ره) ، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت ،توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و الامقام انقلاب اسلامی به ویژه شهدای پرافتخارعرصه علمی کشور، 16آذر روز دانشجو را به همه تلاشگران عرصه علم و ایمان خصوصاً دانشجویان و دانشگاهیان فهیم و فرهیخته کشور تبریک گفت،واظهارکرد«امیدوارم همه فرهیختگان ایران اسلامی در پیمودن راه نورانی شهدا و فتح قلل رفیع علم، رشد و بالندگی ایران اسلامی موفق باشند.»