مرکز آموزشی آستانه برای دومین سال پیاپی قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک شد.

۲۶ آذر ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۵۵۳ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک،دیدار فینال مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، محسن غفاری مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی،محسن امیدی مشاور استاندار و مسئول تربیت بدنی استانداری مرکزی، محمدرضا عزیزمحمدی مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اراک، محمد رجائیان عضو هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک، احمد حسینخانی جانباز ارزنده دفاع مقدس و مدیر تربیت بدنی کارخانه آلومینیوم اراک و تنی چند از مدیران، استادان و پیشکسوتان فوتبال استان مرکزی در سالن ورزشی پوریای ولی شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

درحاشیه این بازی ها  و در روز پایانی این دوره از مسابقات دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درسالن پوریای ولی جهت اهدای کاپ قهرمانی وتوزیع مدال ها حضور یافت و در جمع ورزشکاران به نکاتی در خصوص اهمیت ورزش ، جوانمردی واخلاق درزندگی اجتماعی و فردی اشاره کرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با تاکید بر اهمیت ورزش دانشگاهی در پشتیبانی از ورزش قهرمانی و حرفه‌ای گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با توجه به زیرساخت ها وامکانات ورزشی از جایگاه ویژه ای در بین دانشگاه های استان وکشور برخوردار است ودررشته های مختلف مقام های ارزشمندی نیزکسب کرده است .»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی بابیان اینکه آموزه های دینی ما در بحث ورزش یاد آور جوانمردی ،اخلاق ومردم داری و...امام علی (ع) را در ذهن ما یاد آور می شود افزود: «امیدواریم در عرصه ورزش وزندگی اجتماعی و شخصی در تمامی جنبه ها پیرو راستین این امام بزرگوار باشیم.»

وی بابیان اینکه دانشجویان باید درکنار کسب علم وپژوهش و کارفرهنگی به ورزش وتندرستی نیز اهمیت دهند،گفت:«امیدوارم از این سری مسابقات و رقابت‌های ورزشی در داخل دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها نیز در طول سال برگزار شود تا دانشجویان همواره از روحیه نشاط و شادابی بیشتری برخوردار شوند.»

قبل از آغاز مسابقه فینال قرائت قرآن وسرود جمهوری اسلامی  ایران درسالن ورزشی پوریای ولی واحد اراک طنین اندازشد و سوت مسابقه بین دو تیم مرحوم خدادادی از مرکز آستانه و مرحوم شاه محمدی از مرکز سماء زده شد که در پایان این تیم مرحوم خدادادی بود که با 1 گل حریف خود را شکست داد و برای دومین سال متوالی مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

اکبر سلیمانیان سرپرست فنی مسابقات افزود: در دیدار رده بندی این مسابقات تیم های شهید شمس آبادی و ستارگان خنداب به مصاف هم رفتند که در پایان دو تیم به تساوی 1 بر 1 رضایت دادند و این تیم شهید شمس آبادی بود که توانست در ضربات پنالتی تیم پیروز مسابقه لقب بگیرد و صاحب گردن آویز برنز مسابقات گردد.

در این مسابقات آقای محمد امیدی از تیم مرحوم شاه محمدی با 16 گل زده آقای گل مسابقات شد و محمدامین ابراهیم آبادی دروازه بان تیم مرحوم شاه محمدی با 2 گل خورده در 8 مسابقه به عنوان بهترین دروازه بان و محمدرضا هاشمی از تیم دانشکده فنی و مهندسی نیز بازیکن اخلاق این مسابقات لقب گرفتند.

اکبر سلیمانیان در پایان ضمن تشکر از تمام کسانی که در این مسابقات زحمت کشیدند افزود: برگزاری مسابقات فوتسال بین 40 تیم واقعا کار بی نظیری بود و توانستیم استعدادهای خوبی را برای معرفی به تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی اراک شناسائی کنیم.

وی افزود: در 96 مسابقه انجام شده 402 گل رد و بدل شد و داوران این دوره از 75 کارت زرد و 5 کارت قرمز استفاده کردند و تیم ستارگان خنداب با دریافت تنها 3 کارت زرد به عنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات شناخته شد.

رده بندی بندی نهائی این مسابقات به شرح زیر می باشد:

تیم مرحوم خدادادی از مرکز آستانه به مقام نخست دست یافت ،تیم مرحوم شاه محمدی ازدانشکده سماء مقام دوم را ازآن خودکرد و تیم شهید شمس آبادی مقام سوم این دوره ازمسابقات را کسب کرد.