انتصاب سرپرست جدید معاونت پژوهش و فناوری ومعاونت برنامه ریزی وامور اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۰ کد خبر : ۱۵۵۵ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در احکامی جداگانه سرپرست حوزه معاونت پژوهش و فناوری و حوزه معاونت برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک را منصوب کرد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک، مراسم تکریم و معارفه دکتر سیدمجید علوی به عنوان سرپرست جدید حوزه معاونت پژوهش و فناوری و دکتر غلامعلی حاجی به عنوان سرپرست جدید حوزه معاونت برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک در مراسم تجلیل از پژوهشگران واحدها ومراکزآموزشی استان مرکزی با حضور ، دکترعلیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،رؤسای واحدها و مراکزآموزشی دانشگاه های آزاداسلامی استان، جمعی از استادان، پژوهشگران ،کارکنان و دانشجویان واحدهای دانشگاهی در تالارآیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

رییس واحد اراک ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات دکترمجید زنجیردار ، در سمت معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک برای وی آرزوی سلامتی و توفیق کرد وافزود: «همکارانی که در عرصه های مختلف مدیریتی تکریم می شوند دارای تجربیات ارزنده ای هستند و سرمایه های دانشگاه به شمار می آیند .»

وی با اشاره به اینکه دکترسید مجید علوی ودکتر غلامعلی حاجی از اعضای هیأت علمی با تجربه و دارای سوابق مدیریتی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اراک هستند،گفت : «معاونان پژوهش وبرنامه ریزی از افراد با اخلاق ،دارای سعه صدر،صداقت کاری و تجربه مفید علمی می باشند. »

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: «امید است با توکل به خداوند متعال و در سایه توفیقات الهی با صداقت کاری، امانت‌داری ، قانون‌مندی و با تعامل، هم‌فکری و همکاری صمیمانه با مجموعه همکاران در راستای تسریع امور مربوط به اعضای هیأت علمی، کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز در جهت تحقق اهداف بلند دانشگاه موفق و مؤید باشید. »