کسب رتبه برتر ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک دربین دانشگاه ها ودستگاه های اجرایی استان مرکزی

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۳ کد خبر : ۱۵۶۱ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، در دومین اجلاس استانی نماز که با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی درکانون فرهنگی تربیتی امام خمینی(ره) برگزارشد از عملکرد مطلوب دانشگاه آزاداسلامی اراک در خصوص توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در سال ۹۴قدردانی شد.

دانشگاه آزاداسلامی اراک موفق به کسب رتبه برتر وشایسته تقدیر ویژه دربین ۸۱دانشگاه و ۲۵۸دستگاه اجرایی استان مرکزی برای سومین سال متوالی شناخته شد.

ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاداسلامی اراک برای سومین سال متوالی در استان مرکزی موفق به کسب رتبه برتر شد.

این موفقیت در پی ارزیابی‌های به عمل آمده از دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در جهت ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز و بر مبنای طرح جامع نظارت، برنامه‌ریزی و ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۳۹۴کسب شد.