رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۸ کد خبر : ۱۵۶۳ اخبار دانشگاه
کسب درآمد از محل آموزش های تخصصی و سامانه ساها در استان مرکزی/تصویب بودجه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ۲۱۲میلیارد تومان برای سال ۹۶

جلسه هیأت امنای استان مرکزی از سری جلسات هیأت امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی، به ریاست دکتر میرزاده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این جلسه ضمن تشکر از حمایت ها و تلاش های آیت الله هاشمی رفسنجانی و دکتر میرزاده، گزارشی از عملکرد این استان ارائه و گفت: از مهمترین برنامه های ۵ ساله ششم استان مرکزی، اصلاحاتی در روند جذب دانشجو است چراکه در سال های ۹۴و ۹۵با کاهش جذب دانشجو روبه رو بوده ایم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به روند جذب اعضای هیات علمی در این استان اشاره کرد و افزود: در سال ۹۵، تعداد ۴۸عضو هیأت علمی جذب دانشگاه آزاد اسلامی شده اند و جذب ۷۰ عضو هیأت علمی دیگر از برنامه های سال آینده است.

وی با اشاره به کسب درآمدهای خار ج از شهریه در استان مرکزی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در سال ۹۵توانسته از طریق سامانه ساها ۶۲ میلیون تومان و از محل آموزش های تخصصی ۴۰۰میلیون تومان درآمد کسب کند.

نظام آبادی به فعالیت های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اشاره کرد و گفت: شرکت در ۲۵مسابقه در سطح استان و کشور، کسب مقام اول کشوری در فوتسال، شرکت در ۱۵رشته درون واحدی در استان و... ازجمله این فعالیت هاست.

وی افزود: همایش صلح و گفتگو در اندیشه های امام خمینی (ره)، ساخت سردیس امیرکبیر، تالیف کتاب اخلاق حرف ای در تجارت (دردست اقدام)، برگزاری بزرگداشت ادیب الممالک فراهانی (دردست اقدام)، ساخت سردیس ادیب الممالک فراهانی (دردست اقدام)، سامانه ثبت نشریات دانشجویی و... نیز ازجمله اقدامات انجام شده و در مرحله انجام در حوزه فرهنگی است.

شایان ذکر است، بودجه استان مرکزی با اصلاحاتی و با تاکید بر تقویت حوزه پژوهشی و تامین سهم بودجه پژوهشی از محل دانش بنیان به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.

بودجه استان مرکزی از حیث منابع و مصارف ۲۷۰مییارد تومان و از حیث درآمد و هزینه ۲۱۲میلیارد تومان به تصویب اعضا رسید.