دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای استان مرکزی

۱۲ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد خبر : ۱۵۶۴ اخبار دانشگاه
تنها دانشگاهی که به مجلس، وزارت علوم و سایر دستگاه ها، گزارش مستند ارائه داده، دانشگاه آزاد اسلامی است/موسسات غیرانتفاعی آموزش عالی، علمی کاربردی و پیام نور از سال ۹۳ تا کنون گزارش امکانات، اساتید، فضاها و تجهیزات خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نداده اند

دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای استان مرکزی که عصر دیروز در سازمان مرکزی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خوشبختانه در ۳ سال اخیر مجموع اندوخته های واحدهای این دانشگاه مثبت بوده است، البته این به معنی نبود واحد زیان ده نیست بلکه حاصل تلاش تمامی واحدها برای جبران واحدهای زیان ده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از حضور استاندار و دیگر اعضا، به چالش های پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی با سه چالش کاهش جمعیت دانشجویی، وجود ۲۳۰۰ رقیب و کم لطفی ها و حتی کارشکنی مواجه هستیم.

دانشگاه آزاد اسلامی همواره با برخوردهای سیاسی مواجه بوده است

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی همواره با برخوردهای سیاسی مواجه بوده است، گفت: تاکنون ۲ بار تحقیق و تفحص از دانشگاه ها صورت گرفته که هر دو بار از دانشگاه آزاد اسلامی بوده و تاکنون کسی از دانشگاه های علمی کاربردی، پیام نور و دیگر دانشگاه ها سوالی در راستای امکانات و فضاهای آموزشی نکرده است. تنها دانشگاهی که به مجلس، وزارت علوم و سایر دستگاه های مرتبط گزارش مستند ارائه داده، دانشگاه آزاد اسلامی است، این در حالیست که موسسات غیرانتفاعی آموزش عالی، علمی کاربردی و پیام نور از سال ۹۳ تا کنون گزارش امکانات، اساتید، فضاها و تجهیزات خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نداده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: زمانی که دانشگاه آزاد اسلامی تمامی امکانات و فضاهای مناسب را دارد، و استانداردهای آموزش عالی را رعایت می کند، چرا باید با عدم حمایت از این دانشگاه و عدم استفاده از امکانات و شرایط آن، باری بر دوش دولت قرار گیرد؟

وی به نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نسبت استاد تمام وقت به دانشجو ۱ به ۴۷ است که این نسبت در کشور ۱ به ۶۴ است.

دکتر میرزاده با اشاره به رتبه جهانی تولید علم در دانشگاه ‌آزاداسلامی گفت: رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در ۴ سال اخیر رشد بسزایی داشته و امروز این دانشگاه توانسته با کسب رتبه ۱۶۲، در میان ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد. کسب این رتبه تنها حاصل تلاش حدود ۴۰ واحد جامع دانشگاه‌آزاد اسلامی است که مجری دوره دکتری هستند.همچنین ۵۳ درصد از کل تولیدات علمی دانشگاه در مدت مذکور بوده است.

توسعه تحصیلات تکمیلی بستر مناسبی برای جذب اعضای هیات علمی فراهم کرده است

وی با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی موجب اشتغالزایی شده است، گفت: اگر توسعه تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه نبود، قطعاً تعداد فارغ التحصیل بیکار در کشور افزایش پیدا می کرد چراکه توسعه تحصیلات تکمیلی بستر مناسبی برای جذب اعضای هیات علمی فراهم کرده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با تاکید بر حذف کاغذ و راه اندازی اتوماسیون اداری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور گفت: در راستای سرعت بخشی به انجام امور و تکریم ارباب رجوع ۳۵ سامانه در ۳ سال گذشته راه اندازی شده است و اکنون ۵۳ سامانه در سیستم اتوماسیون دانشگاه برای حوزه های مختلف دانشگاه بکار گرفته شده است.

شایان ذکر است، بودجه استان مرکزی با اصلاحاتی و با تاکید بر تقویت حوزه پژوهشی و تامین سهم بودجه پژوهشی از محل دانش بنیان به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.

بودجه استان مرکزی از حیث منابع و مصارف ۲۷۰ میلیارد تومان و از حیث درآمد و هزینه ۲۱۲ میلیارد تومان به تصویب اعضا رسید.