رونمایی از چهار اثر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

۱۶ دی ۱۳۹۳ | ۲۲:۳۰ کد : ۱۵۷ اخبار دانشگاه
آنا

خبرگزاری آنا: در نخستین همایش سراسری معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز آغاز به کار کرد، از نخستین قرآن شکسته نستعلیق جهان، فرهنگ نامه هنر و ادب آئینی، اطلس مساجد دانشگاه آزاد اسلامی و تمبر نماد هفته وحدت رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، در مراسم افتتاحیه نخستین همایش سراسری معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، از چهار اثر فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس هیأت موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

در این مراسم که دکتر طه هاشمی، مولوی محمد اسحاق مدنی و آیت الله نجفی نیز حضور داشتند، از نخستین قرآن شکسته نستعلیق جهان، کتاب فرهنگ نامه هنر و ادب آئینی، اطلس مساجد دانشگاه آزاد اسلامی و تمبر نماد هفته وحدت رونمایی شد.

همچنین از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، تابلویی به رسم یادبود به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اهدا شد.