وداع میلیونی مردم با آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره)

۲۱ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۳ کد خبر : ۱۵۷۴ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

تشییع تاریخی و با شکوه آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) صبح امروز از مقابل دانشگاه تهران با چشمان اشکبار خیل عظیم و میلیونی مردم سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، صبح امروز 21 دی ماه، همزمان با ساعات آغازین روز، سیل جمعیت از سراسر کشور و از خیابان‌های منتهی به دانشگاه تهران، خود را به مراسم تشییع پیکر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی(ه) رساندند.

پس از تشییع پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره)، رهبر معظم انقلاب بر پیکر ایشان نماز گذاردند و پیکر ایشان توسط خیل عظیم و میلیونی مشتاقان وی تا حرم مطهر امام خمینی(ره) بدرقه شد.

گفتنی است در این مراسم رئیس، هیات رئیسه، اعضای هیات امنا و هیات موسس، مدیران، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از اقصی نقاط ایران خود را برای شرکت در این مراسم به تهران رسانده بودند.
حضور آنها با در دست داشتن پوسترها و تراکت های اختصاصی در طول مسیرهای راهپیمایی چشمگیر بود.