انتصاب سرپرست جدید دانشکده مدیریت دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک

۲۹ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۱ کد : ۱۵۸۳ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،در جلسه هیأت رییسه دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک مراسم معارفه دکتر احمد سرلک به عنوان سرپرست جدید دانشکده مدیریت واحد اراک با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و اعضای هیأت رییسه این واحد دانشگاهی در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درحکمی سرپرست دانشکده مدیریت واحد اراک را منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح می باشد؛

جناب آقای دکتر احمد سرلک

باسـلام

با عنایت به مراتب تخصص، تعهد و تجارب جناب‏عالی در امور دانشگاهی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشکده مدیریت» دانشگاه آزاد اسلامی اراک منصوب می‌شوید.

امید است در سایه توفیقات الهی و با تعامل، هم‌فکری و همکاری صمیمانه با مجموعه همکاران آن دانشکده در راستای تسریع امور مربوط به اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان خدوم و دانشجویان گرامی در جهت تحقق اهداف بلند دانشگاه موفق و مؤید باشید.

سرلک عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و استاد یار رشته اقتصاد است.

وی پیش از این نیز به عنوان مدیر گروه ارشد ودکتری رشته اقتصاد با واحد اراک همکاری داشته است.