دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا مطرح کرد :

کلیه زیرساخت های مورد نیاز برای برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی فراهم شده است

۱۹ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۶ کد : ۱۶۴۳ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت الکترونیکی و در کلیه واحدهای دانشگاهی پنجشنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۳۹۵ از ساعت ۸ الی ۱۸ برگزار می گردد.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان مجری و طراح سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کلیه زیرساخت های مورد نیاز برگزاری اولین انتخابات الکترونیکی مدیران مسئول نشریات دانشجویی را فراهم کرده است و جهت بالابردن امنیت و سلامت این انتخابات هماهنگی های لازم با دستگاه های مربوطه از جمله پلیس فتا انجام داده است.»

رییس واحد اراک : «مدیران مسئول نشریات دانشجویی از تاریخ ۲۰دی ماه تا تاریخ ۲۵ بهمن ماه ۹۵ برای ثبت نام در انتخابات  فرصت داشتند که در دو مرحله تا تاریخ ۱۴ اسفندماه ۹۵ نیز تمدید گردید.»

وی گفت : «به منظور شفاف سازی انتخابات در ابتدا مدیران مسئول می بایست نشریه خود را در سامانه بارگذاری نمایند تا کارشناس نشریات مجوز و فایل های مربوطه را بررسی و تایید کند. در صورت تایید نشریه مدیران مسئول مجاز به ثبت نام در این انتخابات بودند.»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی بیان کرد :« مدیران فرهنگی واحدهای دانشگاهی نیز مطابق شیوه نامه انتخابات مسئولیت بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان در این انتخابات را بر عهده دارند و معاونت دانشجویی و فرهنگی تنها ناظر و برگزار کننده انتخابات است.»

وی افزود : «اسامی کاندیداهای نهایی نیز روز دوشنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۳۹۵ بر روی سامانه نشریات قرار داده شده است و مدیران مسئول تا روز انتخابات می توانند در واحدهای دانشگاهی خود تبلیغات انجام دهند.»

نظام آبادی نشان کرد : «در حال حاضر ۵۲۷ نشریه در سامانه ثبت شده است که از این تعداد ۴۶۲ نشریه تایید و ۶۵ نشریه به علت مغایرت با آیین نامه رد شده است.»

رییس واحد اراک ادامه داد : «در این انتخابات مجموعاً ۳۹۸ نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۱۱۴ نفر به عنوان رأی دهنده و ۲۸۴ نفر به عنوان کاندیدا می باشند. مجموع افراد تایید صلاحیت شده ۳۸۴ نفر که ۱۰۶ نفر به عنوان رأی دهنده و ۲۷۸ نفر به عنوان کاندیدا می باشند. همچنین ۸۷ واحد دانشگاهی از ۲۸ استان در این انتخابات مشارکت خواهند داشت.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی بصورت الکترونیکی در سراسر واحدهای دانشگاهی در روز پنجشنبه ۱۹ اسفندماه ۱۳۹۵ از ساعت ۸ الی ۱۸ برگزار می گردد، افزود : «نتایج آن پس از برگزاری انتخابات بر روی سامانه نشریات دانشجویی قرار می گیرد و در صورت لزوم و تایید کمیته ناظر ممکن است ساعت برگزاری انتخابات تمدید شود.»

به گزارش خبرنگار آنا، سامانه نشریات دانشجویی با هدف نشر و توسعه و ماندگاری نشریات دانشجویی به عنوان طرح ماندگار از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اراک طراحی  و راه اندازی گردید  و در مراسم اختتامیه اولین جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی واحد تبریز در ۲۵ شهریورماه ۱۳۹۵ توسط دکترسید طه هاشمی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد و از تاریخ رونمایی سامانه، همه فعالیت‌های نشریات دانشجویی از قبیل پوشش خبری و اطلاع رسانی، اطلاعات مربوط به جشنواره نشریات، بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها ، کارگاه‌های آموزشی و ثبت نام دوره‌های آتی جشنواره نشریات دانشجویی در این سامانه قابل دسترسی است.