بازدید بیش از۸۰نفر دانش‌آموز سما از مجموعه های ورزشی وآزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۶۴۵ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

در راستای معرفی دستاوردهای علمی ،پژوهشی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، بیش از۸۰ نفر از دانش آموزان سال سوم  دبیرستان دخترانه سما از فضاهای آموزشی، پژوهشی ، ورزشی و رفاهی این دانشگاه دیدن کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه ، ابوالفضل اکبری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت : «بیش از۸۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه سما از امکانات  وپتانسیل دانشگاه از جمله فضاهای ورزشی آموزشی و پژوهشی ،مجتمع تحقیقاتی کشاورزی ودامپروری همچون کلاس ها، آزمایشگاه ها، کتابخانه ها و کارگاه های تخصصی در دانشگاه بازدید کردند.»

اکبری افزود: «در این راستا برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، فضاهای رفاهی و ورزشی ازجمله سالن چند منظوره ورزشی پوریای ولی،سالن صخره نوردی،سالن تنیس،سالن بدنسازی،فوتسال و...همچنین استخر اروند و دیگر امکانات رفاهی مورد بازدید آنان قرار گرفت.»

وی خاطرنشان کرد:« این بازدیدها با حمایت وتأکید دکتر نظام آبادی دبیرهیأت امنا رییس دانشگاه استان و واحد اراک و بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده توسط روابط عمومی و با هماهنگی معاونت آموزشی،اداری ومالی،دانشجویی،پژوهشی واداره کل ورزش برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان سال سوم وپیش دانشگاهی مدارس مختلف سطح شهر با امکانات دانشگاه انجام می گیرد و روند آن در طول سال ادامه خواهد داشت.»

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت:« در این بازدید ها علاوه بر معرفی دستاوردهای و موفقیت های دانشگاه به بازدیدکنندگان کتابچه معرفی واحد اراک و واحدهای استان،بلیط های رایگان استفاده از استخر دانشگاه و... در جهت آشنایی هر چه بیشتر آنان با فضاهای آموزشی،پژوهشی ، ورزشی  و آزمایشگاهی و همچنین امکانات وپتانسیل های موجود دانشگاه ارائه شد.

دانش آموزان درادامه بازدید با کاشت نهال در فضای شهرک دانشگاهی آیین  روز درختکاری را گرامی داشتند .

دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره – بیش از۳۱ سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی  و ورزشی و با دارا بودن بیش از ۱۶ هزار دانشجو- ۲۷۵رشته- مقطع تحصیلی شامل ۵۵ رشته –گرایش در مقطع دکترای تخصصی، ۹۱ رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۰۶ رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و ۲۳ رشته در مقطع کاردانی - ۶ دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در ۱۲۰ هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، ۳۵۰ عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از ۷۰ هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک بزرگ‌ترین دانشگاه درغرب کشور می باشد.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک با هشت معاونت شامل: معاونت آموزشی، معاونت اداری و مالی ،معاونت پژوهش ، معاونت دانشجویی فرهنگی ،معاونت برنامه ریزی، معاونت علوم پزشکی ،معاونت عمرانی و معاونت سما، و دارای ۴ مرکز آموزشی وابسته- مرکز مهاجران، شازند، آستانه و خنداب هر ساله موفق به کسب موفقیت ها و دستاوردهای چشمگیری در زمینه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی می‌گردد.