برگزاری سمینار یکروزه دیابت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۷ کد : ۱۶۴۷ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، به همت باشگاه پژوهشگران جوان وانجمن های علمی گروه مامایی وپرستاری و گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک  به مناسبت شعار جهانی بهداشت ، سمینار یکروزه دیابت با حضور استادان و دانشجویان در تالار امیر کبیر این دانشگاه برگزار شد.

افسون طلایی، عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در سمینار دیابت به نقش واهمیت بیماری دیابت در ایران پرداخت.

در ادامه این سمینار ۷ سخنرانی نیز از مجموع ۲۳ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش توسط دانشجویان ارائه گردید لازم به ذکر است تمامی مقالات ارسال شده توسط ۵ داور بصورت تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفته ودر پایان تنها ۷ مقاله جهت ارائه در روز همایش انتخاب گردید.

سخنرانی ها در دو پانل مجزا ارائه شد که در هر پانل 3 داور حضور داشتند و در پایان مقالات برتر معرفی ولوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود به دانشجویان تقدیم گردید.