واحداراک قهرمان مسابقات فوتسال استادان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی شد

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۲ کد : ۱۶۴۹ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،سومین دوره مسابقات فوتسال استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور ۵ تیم از واحدهای ساوه، اراک، آشتیان، محلات و تفرش به مدت ۳ روز به میزبانی واحد ساوه برگزار شد.

در پایان این مسابقات تیم اراک با کسب ۱۲ امتیاز توانست برای دومین سال پیاپی عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کند.

همچنین در این مسابقات تیم های ساوه و آشتیان نیز به ترتیب با ۹ و ۶ امتیاز مقام های دوم و سوم مسابقات را کسب کردند و تیم تفرش نیز به عنوان تیم اخلاق انتخاب گردید.

در این مسابقات حبیب زندیه از واحد اراک با ۵ گل زده آقای گل مسابقات شد.

اسامی تیم فوتسال استادان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک به سرپرستی سیامک نظامی وسر مربیگری محمد سلیمی به شرح ذیل می باشد: مسعود باقری، فرهادجابری، حمیدرضا لطیفی، حبیب زندیه، سعادت الله صالحی، بهرام جعفری، رضا کلوانی، جابر انصاری، مرتضی محمدی، جواد رجبی، مجیدشهدوست و علیرضا ستارپور