برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۲۱ دی ۱۳۹۳ | ۰۰:۲۰ کد : ۱۶۵ اخبار دانشگاه
شهرک دانشگاهی امیر کبیر

پنجمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، پنجمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دبیر هیأت امنای استان مرکزی و اعضای این کمیسیون در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنا بر این گزارش، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنای استان مرکزی و رییس این کمیسیون ضمن تبریک وگرامیداشت هفته وحدت ،میلاد با برکت پیامبراکرم (ص) ومیلاد باسعادت حضرت امام جعفر صادق(ع) و خوش آمدگویی به اعضای جلسه، در مورد دستورکارجلسه تحت عناوین : بررسی بودجه سال 1394 واحدهای استان مرکزی ،بررسی برنامه راهبردی واحدهای استان مرکزی، بررسی نمودار سازمانی واحدهای استان مرکزی ، وام درخواستی واحد دانشگاهی خمین، فروش 4قطعه زمین واحددانشگاهی محلات و خرید ساختمان آموزشی مرکز خنداب توضیحات مبسوطی درخصوص جلسات برگزار شده ،مدارک جمع آوری شده و بخشنامه ها و آیین نامه های مرتبط با دستور کار جلسه ارائه نمودند و جلسه وارد دستور کارگردید و پس از بحث و بررسی موارد ذیل با اکثریت آراء به تصویب رسید.

بودجه 1394 واحد های استان مرکزی،برنامه راهبردی واحد های استان مرکزی،نمودارسازمانی واحد های استان مرکزی ،درخواست وام واحد دانشگاهی خمین، فروش 4 قطعه زمین واحد دانشگاهی محلات با رعایت قوانین مربوطه ،مقرر شد پس از فروش وجوه دریافتی در قالب بخشنامه های مربوطه در فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان هزینه گردد. خرید ساختمان آموزشی مرکز خنداب ، مقررشد پس از طی مراحل قانونی وکارشناسی سازمان محترم مرکزی انجام شود.