دیدار هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با خانواده معظم شهید صالحی

۲۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۹ کد خبر : ۱۶۵۲ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، درآستانه فرارسیدن سال جدید  و در راستای منویات مقام معظم رهبری  وتأکیدات ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر میرزاده در تکریم خانواده های معظم شهدا، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ،اعضای هیأت رییسه واحد و حجت الاسلام و المسلمین مجیدحیدری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،حجت الاسلام علی اکبر هراتی مدیر ستاد شاهد وامورایثارگران دانشگاه آزاداسلامی اراک و استان مرکزی ضمن دیدار با خانواده معظم شهید احمد صالحی (پدر همکار محمود صالحی از واحد اراک ) با آرمان های حضرت امام(ره) وشهدای هشت سال دفاع مقدس عهد و پیمانی دوباره بستند.

بنابراین گزارش در ابتدای جلسه خانواده شهید صالحی ضمن تشکر وخیرمقدم به ریاست واعضای هیأت رییسه واحد اراک ازتوجه،دلجویی و تکریم دوره ای رییس واعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاداسلامی اراک نسبت به خانواده های معظم شهدا بخصوص شهدای دانشگاه تقدیر کرد.

دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید وگرامی داشت یاد و خاطره  حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب و شهدای هشت سال دفاع مقدس ضمن تشکر از خانواده معظم شهید گرامی گفت: «شهدای هشت سال دفاع مقدس نماد ولایتمداری ملت مومن ایران اسلامی هستند و شهدا با لبیک گفتن به ندای امام راحل (ره)درجبهه های حق علیه باطل حضور پیدا کرده و با تمام وجود از کیان کشوردفاع کردند.»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی اظهار کرد: «امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان والامقام  و قدردان خانواده های معظم شهدا وایثارگران باشیم که توانسته اند چنین افتخاراتی به جامعه اسلامی تقدیم کنند.»

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین مجید حیدری  معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با قرائت وصیت نامه شهید صالحی به نکات ارزشمند نگاشته شده در وصیت نامه شهید اشاره کرد واظهارکرد:« همه شهدای والامقام به خصوص این شهید بزرگوار همواره تأکید به پیروی وحمایت از ولایت فقیه وحفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته اند.»

لازم به ذکر است که شهید احمد صالحی متولد سال1335 بود که در تاریخ 20 اردیبهشت ماه1361 در عملیات بیت المقدس در خرمشهر به  فیض شهادت نایل آمد.

در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر نظام آبادی از خانواده شهید احمد صالحی تجلیل شد.