دکتر میرزاده معاون اول انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا شد

۲۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۶۶ اخبار دانشگاه
آنا

خبرگزاری آنا: رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مدت دو سال علاوه بر عضویت در هیأت امنای انجمن، به سمت معاون اولی و رئیس کمیته بودجه انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا «ASAIHL» منصوب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر انگجی معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر افزود: طی آخرین تصمیمات اخذ شده از سوی هیأت مدیره انجمن آساهیل که در صدوچهلمین نشست هیأت امنای آساهیل در آذرماه 93 در دانشگاه تکنولوژی نانیانگ سنگاپور اخذ شد، دکتر میرزاده به عنوان قائم مقام ریاست آساهیل و رئیس کمیته بودجه، منصوب شد.

وی با بیان اینکه انجمن بین المللی موسسات جنوب شرق آسیا در سال 1956 با هدف توسعه آموزش عالی و افزایش کیفیت آموزشی در کشور تایلند تأسیس شد، افزود: این انجمن فعالیت های خود را در جنوب شرق به تدریج توسعه داد و اکنون با داشتن 197 عضو در 15 کشور در آسیا و اقیانوسیه و هفت کشور خارج از این حوزه بزرگترین انجمن دانشگاهی در آسیا به شمار می رود. تعداد 162 دانشگاه در آسیا، 35 دانشگاه از کشورهای استرالیا، زلاندنو، آمریکای شمالی و ژاپن عضویت این انجمن را تشکیل می دهد.

براساس این گزارش، در متن پیام تبریک دبیر کل انجمن آساهیل خطاب به دکتر میرزاده آمده است:

«جناب آقای پروفسور حمید میرزاده

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی

ضمن عرض تبریکات صمیمانه خدمت حضرتعالی، به استحضار می رساند به دنبال برگزاری صدوچهلمین جلسه انجمن ASAIHL در روزهای سوم و چهارم دسامبر 2014، (13 و 14 آذر 1393) در ساختمان مدیریت دانشگاه تکنولوژی نانیانگ سنگاپور، مقرر شد رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی به مدت دو سال علاوه بر عضویت در هیأت امنای انجمن، به سمت معاون اولی و رئیس کمیته بودجه ASAIHL منصوب شوند.

ما هم از فرصت بهره برده و برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و معاون اول انجمن ASAIHL سالی نو سرشار از موفقیت، شادی و سلامتی خواستاریم.

لازمه اصلی رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه خصوصی جهان، بهره گیری از ظرفیت های دانشگاهی و اجرایی اعضا در پرتو مدیریت پرافتخار حضرتعالی است و انجمن، موفقیت های روزافزون را در سالهای آتی برای شما آرزومند است. به امید همکاری های هرچه بیشتر در راستای توسعه انجمن ASAIHL.

در خاتمه بار دیگر سالی سرشار از شادی و سلامتی برای شما و خانواده محترمتان آرزو می کنیم.

با احترام مجدد