افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درواحد اراک

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۲۶ کد : ۱۶۷۷ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی  دانشگاه آزاداسلامی اراک ،نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکترعلیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، معاونین ، اعضای هیأت رئیسه  ،استادان ، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی اراک افتتاح شد.

احمد فرخی مدیرکل حوزه فرهنگی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:«این نمایشگاه با هدف معرفی دستاوردهای فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان به مدت یک هفته دایر می باشد که اساتید،کارکنان ودانشجویان می توانند از ساعت ۹ صبح الی ۱۹ عصر از این نمایشگاه بازدید کنند.»

مدیرکل حوزه فرهنگی واحد اراک اظهار کرد:«در این نمایشگاه مشاهیر استان مرکزی،اماکن گردشگری استان مرکزی،کانون های دانشجویی دانشگاه های استان،طرح های دانش بنیان استان،طرح های ماندگار فرهنگی مانند (مقبره شهدا،طراحی و راه اندازی سامانه نشریات دانشجویی کشور،ساخت سردیس امیر کبیر فراهانی،ساخت سردیس آیت الله هاشمی رفسنجانی،...).رتبه های کسب شده توسط ستاد اقامه نماز در سطح استان و کشور،پایان نامه های تولید شده با موضوعات فرهنگی استان،کتب مرتبط با موضوعات فرهنگی استان،نمایشگاه هفته فرهنگی آفتاب مهر و غرفه های کانون دانشجویی در این نمایشگاه معرف حضور بازدید کنندگان قرار گرفته است.»

وی گفت:« دو طرح ماندگار فرهنگی پیشنهاد شده؛کتاب اخلاق حرفه ای و بزرگ داشت ادیب الممالک نیزمعرفی گردید.»

فرخی گفت:«در این نمایشگاه جانبی طرح توانمند سازی کانون های دانشجویی استان،همایش صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی(ره)،اولین جشنواره استانی نماز،معرفی و به صورت اینفوگرافی و چاپ بنر در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.»