بازدید بیش از۹۰نفر دانش‌آموز دبیرستان نمونه شهید فهمیده اراک از مجموعه های آموزشی ،ورزشی ،آزمایشگاهی و رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۱ کد : ۱۶۸۶ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، در راستای معرفی دستاوردهای علمی ،پژوهشی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، بیش از90نفر از دانش آموزان دبیرستان پسرانه نمونه شهید فهمیده اراک از فضاهای آموزشی، پژوهشی ، ورزشی و رفاهی این دانشگاه دیدن کردند.

ابوالفضل اکبری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت : «بیش از90 نفر از دانش آموزان دبیرستان پسرانه نمونه شهید فهمیده اراک از امکانات و پتانسیل دانشگاه از جمله فضاهای ورزشی، آموزشی و پژوهشی ،مجتمع تحقیقاتی کشاورزی و دامپروری همچون کلاس ها، آزمایشگاه ها، کتابخانه ها و کارگاه های تخصصی در دانشگاه بازدید کردند.»

اکبری افزود: «در این راستا برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، فضاهای رفاهی و ورزشی ازجمله سالن چند منظوره ورزشی پوریای ولی،سالن صخره نوردی،سالن تنیس،سالن بدنسازی،فوتسال و... و دیگر امکانات رفاهی مورد بازدید آنان قرار گرفت.»

وی خاطرنشان کرد:« این بازدیدها با حمایت و تأکید دکتر نظام آبادی دبیرهیأت امنا و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده توسط اداره کل روابط عمومی و با هماهنگی معاونت آموزشی،اداری و مالی،دانشجویی،پژوهشی و اداره کل ورزش برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان سال سوم و پیش دانشگاهی مدارس مختلف سطح شهر با امکانات دانشگاه انجام می گیرد و روند آن در طول سال ادامه خواهد داشت.»

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دومین بازدید دانش آموزان از واحد اراک می باشد، گفت:« در این بازدید ها علاوه بر معرفی دستاوردهای و موفقیت های دانشگاه به بازدیدکنندگان کتابچه معرفی واحد اراک و واحدهای آموزشی استان،بلیط های رایگان استفاده از استخر دانشگاه و... در جهت آشنایی هر چه بیشتر آنان با فضاهای آموزشی،پژوهشی ، ورزشی و آزمایشگاهی و همچنین امکانات وپتانسیل های موجود دانشگاه ارائه شد.

اکبری گفت : «تلاش داریم تا دانش آموزان مستعد اراک در همه زیرگروه های آموزشی با توانمندی‌های علمی و پژوهشی واحد اراک آشنا شوند و با اطمینان از سطح کیفی خدمات آموزشی و پژوهشی و با اتکا به فضاهای آموزشی،آزمایشگاهی و ورزشی استاندارد، نیروی انسانی مجرب و متخصص، آزمایشگاه و کارگاه های روزآمد و مدرن و ظرفیت‌های نخبه‌پروری با توجه به فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان و انجمن‌های علمی، این واحد را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند و با سلامت و آسودگی خاطر در کنار والدین به تحصیل علم و معرفت بپردازند.»

دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره – بیش از31سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی و ورزشی و با دارا بودن بیش از 16  هزار دانشجو- 275رشته- مقطع تحصیلی شامل 55 رشته –گرایش در مقطع دکترای تخصصی، 91 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، 106 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 23 رشته در مقطع کاردانی - 6 دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در 120 هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، 350 عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از 70هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است و بزرگ‌ترین دانشگاه در غرب کشور می باشد.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک با هشت معاونت شامل: معاونت آموزشی، معاونت اداری و مالی ،معاونت پژوهش ، معاونت دانشجویی فرهنگی ،معاونت برنامه ریزی، معاونت علوم پزشکی ،معاونت عمرانی و معاونت سما، و دارای 4 مرکز آموزشی وابسته- مرکز مهاجران، شازند، آستانه و خنداب هر ساله موفق به کسب موفقیت ها و دستاوردهای چشمگیری در زمینه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی می‌گردد.