پیام تبریک دکتر نظام آبادی دبیرهأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۶۸۷ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با صدور پیامی در آستانه روز معلم، یاد استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و مقام شامخ استاد را گرامی داشت.

در متن پیام دکتر نظام آبادی آمده است:

خدمت در عرصه‌های فرهنگی، چراغ ایمان و اندیشه ناب انسانی را بر می‌افروزد و علاوه بر عیان کردن گوهر راستی و شرافت در جامعه، اندیشه آدمی را به فضایل و مکارم اخلاقی و الهی می‌آراید.

استاد فرهیخته و ارجمند

باسلام و احترام

بسی شایسته است در سال‌روز گرامی‌داشت خاطره گران‌قدر فیلسوف عالی‌مقام استاد شهید مرتضی مطهری، از همکاری صادقانه و کوشش خالصانه جناب‌عالی در راستای خردورزی و دانش ‏‏اندوزی نسل جوان، تقدیر نموده و صمیمانه‏ ترین سپاس‏‏ های خود را به شما استاد فرهیخته که در اشاعه تعلیم و تربیت و بسط و توسعه علم و دانش، گوهر گران‌ مایه عمر خود را نثار کرده‌اید؛ تقدیم نماییم. امید است همواره در مسیر حق پاینده  و سربلند باشید.

دکتر علیرضا نظام‌آبادی

دبیر هیأت امناء و رییس