برگزاری جشن بزرگ اعیاد شعبانیه در واحد اراک

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۶۸۸ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، جشن بزرگ  اعیاد شعبانیه به همت هیئت دانشجویی محبان الحسین(ع)  دانشگاه آزاداسلامی اراک و با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدرضا طباطبایی استاد حوزه و دانشگاه ،حجت الاسلام و المسلمین مجید حیدری معاون دفتر نهادرهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و جمعی از مسئولان استادان،کارکنان ودانشجویان در تالارفردوسی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزارشد.

حجت الاسلام مجید حیدری معاون دفتر نهاد نمایندگی رهبری در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت ابوالفضل(ع) وروز جانباز ،گفت« حضرت ابوالفضل درفضل ودانش،تسلیم و یقین،اطاعت و عبادت مقام رفیع و منیعی داشت و بعد از حسنین اول و اشرف فرزندان امیرالمومنین (ع) وجود نازنین حضرت عباس بود چرا که گوشه ای از فضائل این بزرگوار در تاریخ کربلا نمایان است.»

حجت الاسلام حیدری با اشاره به قطع شدن دو دست حضرت عباس در حادثه کربلا افزود:«امام سجاد(ع) فرمودند؛ برای حضرت عباس(ع) درروز قیامت نزد خداوند متعال مقام وموقعیتی است که جمیع شهدا به آن مقام و مرتبه غبطه می خورند.»

وی با اشاره به سخن حضرت زهرا(س) که فرمودند؛ در روز قیامت برای شفاعت امت دو دست قطع شده پسرم عباس کفایت می کند، گفت:«این روایت در فضیلت و مدح و منقبت حضرت عباس نیست بلکه جایگاه دودست قطع شده ایشان را برای ما روشن می کند اما اینکه این بزرگوار چه کسی بود و چه کرد فقط خداوند و اهل بیت اطلاع دارند.»

حجت الاسلام طباطبائی استاد حوزه و دانشگاه هم با بیان اینکه ذکر خداوند بالاترین لذت هاست گفت: «دیوان حافظ، اشعار علامه طباطبایی و دیوان امام راحل نتیجه چشیدن این لذت است.»

وی با اشاره به اینکه یاد خداوند شامل دو مفهوم معرفت و شناخت و حضور و ذکر است افزود:« هدف خداوند از خلقت انسان عذاب دادن او نیست بلکه تجربه لذت های عالم معرفت و ملکوت است که لذت های دیگر در مقابل آن در حد صفر است.»

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: «امام حسین(ع) درکربلا یک حماسه آفرید وحماسه دیگر این بزرگوار دعای عرفه است چراکه حیات جدیدی را به انسان نشان می دهد، این دعا زندگی برخی ازافراد راتحت تاثیر قرارداده است.»

حجت الاسلام طباطبائی بیان اینکه تمام عالم برای انسان خلق شده است گفت:«انسان کامل ترین موجودی است که درعالم سراغ داریم بنابراین اگر خداوند ازخلقت کوچکترین موجود هدفی دارد پس برای خلقت انسان که گل سرسبد عالم هستی است بی هدف نیست.»

وی با اشاره به ویژگی های انسان افزود:«انسان بی نهایت خواه و سیری ناپذیر است بنابراین انسان تنها با خدا سیر می شود و با خدا به آرامش می رسد.»

شایان ذکر است اجرای طنز، مولود خوانی ، شعر خوانی و اجرای مسابقه از برنامه های جانبی این مراسم بود.