برگزاری نشستی با عنوان «دوازدهمین قافیه عشق» با موضوع شعر مهدوی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۳۲ کد خبر : ۱۶۹۴ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، همزمان با فرخنده میلاد حضرت ولیعصر(عج) وحضرت علی اکبر(ع) و روز جوان ،نشستی تحت عنوان «دوازدهمین قافیه عشق» با موضوع شعر مهدوی، به همت کانون مهدویت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، و با حضور  حجت الاسلام و المسلمین سلحشور نیا مسئول دفتر نهاد رهبری، مجید حیدری معاون دفتر نهاد رهبری، دکتر شاهرخ حکمت معاونت  دانشجویی فرهنگی و جمعی از مسئولان استادان،کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

حجت الاسلام مجید حیدری معاون دفتر نهاد نمایندگی رهبری در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) وروز جوان، گفت: « یکی از مهمترین ابزاری که می توان بوسیله آن فرهنگ ناب شیعی را منتقل کرد، شعر آئینی است.»

وی افزود:« به جرأت می توان گفت که ادبیات شیعی برترین گونه ی ادبیات در عالم است و برای آن دلایلی ذکر کرد از جمله اینکه: ادبیات شیعی خالصترین است. و شاعران شیعی با خلوص محض و ارادت عمیق در وصف ذات مقدسه معصومین علیهم السلام ستایشگری می کنند.»

معاون دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه یکی دیگر از خصیصه های شعر آیینی حماسی وعزتمند بودن آن است اضافه کرد:«یکی از ملاک ها و معیارهای شعر آیینی آن است که عزتمند باشد و اگر خواری وخفتی درآن باشد از دایره ادبیات شیعی خارج است.»

حجت الاسلام حیدری تصریح کرد: «ویژگی دیگر شعر آئینی ما این است که هرگز نومیدی، دلسردی و وادادگی در آن راه ندارد و از آنجا که اعتقاد به موعود دارد از آینده ای روشن خبر می دهد. و این ریشه در آموزه های دینی از جمله آیات و روایات دارد. »

درادامه، اجرای تواشیح، مولودی خوانی، شعرخوانی توسط شاعر کشوری احمد علوی از برنامه های دیگر این مراسم بود.

در پایان به هشت نفر از شعرای برگزیده و ده نفر همنام مهدی و نرگس جوائز نفیسی اهداء شد.