مقام اول کشوری مسابقات ملی «دیوار خاک مسلح» به دانشگاه آزاد اسلامی اراک رسید

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۹ کد خبر : ۱۶۹۶ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، سومین دوره مسابقات ملی دیوار خاک مسلح به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با حضور 28 تیم از سراسر کشور برگزار شد.

در سومین دوره مسابقات ملی دیوار خاک مسلح  ، تیم تحقیقاتی شهید امینی دانشگاه آزاد اسلامی اراک مقام اول طراحی این دوره از مسابقات  را از آن خود کرد.

خاک مسلح برای مواردی همچون دیواره حائل،‌ دیوار کنار اتوبان،‌ راه‌آهن،‌ مسیرهای کوهستانی،‌ سازه‌های سنگی و سدهای خاکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اعضای تیم تحقیقاتی شهید امینی دانشگاه آزاداسلامی اراک متشکل از سبحان رباط میلی-زهرا شعبانی-علیرضا نور محمد بیگی و محمد حسین جلیلیان به سرپرستی حامد بهشتی نژاد و دکتر سید محمد میرحسینی به عنوان استاد راهنما و مهندس حامد قدیمی کرهرودی و مهندس ایمان میرزایی مقدم به عنوان استاد مشاور در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.