برگزاری آزمون کتبی یازدهمین طرح قرآنی بشارت (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حجرات ) در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۳ کد : ۱۷۰۴ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، به همت کانون قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک یازدهمین دوره طرح قرآنی بشارت (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حجرات ) ویژه دانشجویان با حضور بیش از ۵۰ نفر از علاقمند به تفسیر ، ترجمه و مفاهیم قرآنی در فضایی کاملا معنوی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار شد .

این طرح ماندگار فرهنگی قرآنی با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با موضوعات تفسیری ، اخلاقی و اجتماعی اجرا می شود.

در این دوره دانشجویان شرکت کننده با سوره مبارکه حجرات که به سوره آداب نیز شهرت دارد و همچنین موضوع های اخلاقی و اجتماعی مهمی از جمله آداب برخورد با پیامبر گرامی اسلام ، دوری از مسخره کردن ، نام بد نهادن بر دیگران ، سوء ظن ، تجسس و غیبت ، برقراری روابط اجتماعی بر اساس اخوت و برادری و ارزش گذاری افراد جامعه بر اساس درجات ایمان و تقوی و دوری از گناه آشنا شدند.

شایان ذکر است از نفرات برتر که بیشترین امتیاز را کسب نمایند با اهداء لوح و جوایز نقدی تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد .