کسب دو عنوان برتر دانشگاه آزاداسلامی اراک در پنجمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۷ کد : ۱۷۰۸ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ،در پنجمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اراک به دو عنوان برتر در زمینه تالیف کتاب و کارآفرین برتر دست یافت.

دکتر مجیدعلوی معاون پژوهش و فناوری در گفت‌ وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره موفقیت‌های این واحد دانشگاهی در پنجمین جشنواره فرهیختگان گفت: «با تلاش همکاران و پژوهشگران واحد اراک، این واحد دانشگاهی توانست در بخش‌های مختلف پژوهشی همچون کتاب برتر و کارآفرین برتر در بین واحدهای دانشگاهی کل کشور، عنوان برتر را کسب کند.»

معاون پژوهش و فناوری واحد اراک افزود: «کسب ۲ عنوان برتر این جشنواره با تلاش پژوهشگران و اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی و با حرکت در مسیر برنامه‌ریزی شده پیش رو، سعی خواهدکرد تا جایگاه این واحد دانشگاهی را در سالهای آتی بیش از گذشته ارتقا دهد.»

وی درباره کسب عنوان‌های برتر از سوی این واحد به خبرنگار خبرگزاری آنــا گفت:« کتاب "شیمی آلی۱" اثر دکتر محمدصادقی عضو هیأت علمی واحد اراک، به عنوان کتاب برتر در گروه علوم پایه انتخاب شد و محمد مسلمی مدیرعامل شرکت صنعت کارآفرین از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و واحد های فنآور دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک به عنوان کارآفرین برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.»