ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی واحد اراک به دانشیاری

۱۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۶ کد خبر : ۱۷۱۳ اخبار دانشگاه
اداره کل روابط عمومی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، دکتر ناهید قاسمی از اعضای هیأت علمی و استادیار گروه آموزشی شیمی و دکتر فاطمه عزیز محمدی از اعضای هیأت علمی و استادیار گروه آموزشی ادبیات انگلیسی با حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در احکام جداگانه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به این دو عضو هیأت علمی واحد اراک آمده است: با توجه به پیشنهاد کمیته منتخب واحد درباره ارتقای مرتبه جنابعالی به دانشیاری موضوع در یکصد و پنجمین و یکصد و ششمین نشست هیأت ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاداسلامی در این احکام ابراز امیدواری کرده است که این اعضای هیأت علمی در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشا خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارند.