آغاز مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در واحداراک

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۸:۵۷ کد : ۱۷۴۹ اخبار دانشگاه

مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در واحداراک از امروزسه شنبه  مورخ27تیرماه 96 در 5 دانشکده ؛کشاورزی، فنی و مهندسی، علوم انسانی، مدیریت و دانشکده علوم پایه آغاز شد.

دکترعلیرضانظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در حاشیه بازدید از محل مصاحبه دکتری تخصصی96دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گقت:«مصاحبه داوطلبان مجاز در این دانشگاه (مرکزی) از امروز سه شنبه ۲۷ تیر آغاز در واحد اراک آغازشد و تا ۳۱ تیر ادامه دارد.»

دکتر علیرضا نظام آبادی اظهار کرد: «استان مرکزی به لحاظ جمعیت مصاحبه شوندگان پس از استان‌های تهران، اصفهان، مازندران و آذربایجان شرقی با بیش از ۸ هزار داوطلب در جایگاه پنجم دانشگاه آزاد اسلامی در کشور قرار دارد.»

رئیس واحد اراک با بیان اینکه در استان مرکزی ۷ واحد مجری مقطع دکتری تخصصی است، افزود: «واحدهای اراک، ساوه، خمین، نراق، محلات، آشتیان و واحد تفرش، واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی در استان مرکزی هستند.»

نتایج مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی به صورت متمرکز تا 15 مرداد به سازمان سنجش ارسال می‌شود و سازمان سنجش نیز پس از پردازش لازم، نتایج را اعلام می‌کند.