اداره کل روابط عمومی دانشگاه

در گفت‌وگو با آنا عنوان شد: رضایتمندی داوطلبان مصاحبه دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۰۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۷۶۷ اخبار دانشگاه
مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی مطابق برنامه زمانبندی تعیین شده به مدت ۴ روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ۷۱ رشته گرایش دکتری با حضور داوطلبان برگزار شد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک، مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی مطابق برنامه زمانبندی تعیین شده به مدت ۴ روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ۷۱ رشته گرایش دکتری با حضور داوطلبان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، دکتر ذبیح پیرانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اراک گفت: «با توجه به جدول زمانبندی، مصاحبه از داوطلبان مقطع دکتری از تاریخ ۲۷ تیرماه ۹۶ لغایت ۳۱ تیر با تفکیک رشته در پنج محل ؛دانشکده علوم انسانی ،فنی و مهندسی ،مدیریت،علوم پایه وکشاورزی به تفکیک رشته ها و با حضور حدود ۶۰ نفر از عوامل اجرایی و ۲۱۰ نفر از اعضای هیات علمی انجام شد.»

دکتر ذبیح پیرانی خاطرنشان کرد: «بعد از دریافت دستور العمل اجرایی مصاحبه، جلسات متعدد زیر نظر دکتر نظام آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این خصوص برگزار و با تشکیل ستاد اجرایی و صدور احکام عوامل اجرایی و هیات علمی شرح وظائف کمیته ها مشخص و اطلاع رسانی داوطلبان از طریق پیامک، تلگرام و سایت دانشگاه در موعد مقرر انجام شد.»

وی درباره فرایند انجام مصاحبه افزود: «با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته و به خاطر سهولت در روند اجرای مصاحبه و افزایش رضایت مندی ، داوطلبان ابتدا به قسمت بررسی مستندات پژوهشی مراجعه و پس از آن با توجه به نوع رشته به محل احراز هویت و سالن مربوطه مراجعه می کردند.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان کرد: «به خاطر بررسی ارزیابی سطح رضایت مندی یک فرم در قالب ۴  محور و ۱۲ شاخص  برای داوطلبان ویک فرم با ۳ محور و ۴ شاخص برای تیم مصاحبه کننده شامل زمانبندی و نحوه اطلاع رسانی، روند اجرایی مصاحبه، بررسی مستندات و سوابق پژوهشی و نحوه پذیرایی،اسکان و تکریم داوطلبان  و...تنظیم و هر یک از مراجعان نظر خود را در برگه نظرسنجی اعلام کردند.»

وی با تشکر از نظارت رییس دانشگاه آزاداسلامی استان و همکاری سایر عوامل اجرایی و تیم های مصاحبه کننده ادامه داد: «پس از بررسی فرم های نظر سنجی، رضایتمندی مطلوبی در شاخص های ذکر شده مشاهده شد که دلیل عمده آن برنامه ریزی، سازماندهی دقیق، تکریم داوطلبان و همکاری همه عوامل اجرایی و علمی بوده است.»

پیرانی با بیان اینکه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی  با صدور اطلاعیه‌ای از امکان حضور مجدد متقاضیان دوره دکتری و دوره دکتری تخصصی بدون‌آزمون در جلسات مصاحبه علمی در استان ها خبر داده است،افزود:« بر این اساس آندسته از داوطلبانی که به هر دلیلی امکان حضور در نوبت اول مصاحبه از ۲۷ لغایت ۳۱ تیر ماه در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی را نداشتند می توانند در روز های چهار شنبه  و پنجشنبه ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۳ عصر برای شرکت در مصاحبه به واحد اراک مراجعه نمایند.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بابیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اراک بزرگ‌ترین دانشگاه درغرب کشور است، گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره – بیش از۳۲ سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی  و ورزشی و با دارا بودن بیش از ۱۵ هزار دانشجو- ۲۷۶ رشته- مقطع تحصیلی شامل ۵۵ رشته –گرایش در مقطع دکترای تخصصی، ۹۲ رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۰۶ رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و ۲۳ رشته در مقطع کاردانی - ۶ دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در ۱۲۰ هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، ۳۵۰ عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از ۷۰ هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک با هشت معاونت شامل: معاونت آموزشی، معاونت اداری و مالی ،معاونت پژوهش ، معاونت دانشجویی فرهنگی ،معاونت برنامه ریزی، معاونت علوم پزشکی ،معاونت عمرانی و معاونت سما، و دارای ۴ مرکز آموزشی وابسته- مرکز مهاجران، شازند، آستانه و خنداب هر ساله موفق به کسب موفقیت ها و دستاوردهای چشمگیری در زمینه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی می‌گردد.