در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛ انتصاب معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی/ادغام معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۵ کد خبر : ۱۸۱۰ اخبار دانشگاه

دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیات رییسه دانشگاه که صبح امروز با حضور اعضا برگزار شد، از ادغام معاونت های این دانشگاه و انتصاب و معرفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی ضمن تبریک به مناسبت اعیاد قربان و غدیر و میلاد حضرت امام علی النقی الهادی(ع) با اشاره به مصوبه هیات امنا مرکزی دانشگاه در خصوص چابک سازی و کوچک سازی ساختار سازمان مرکزی دانشگاه، گفت: معاونت توسعه مدیریت و منابع که در ذیل آن امور عمومی و پشتیبانی، امور اداری، امور عمرانی، امور برنامه و بودجه، امور توانمندسازی و امور تشکیلات و تعالی سازمانی وجود دارد جایگزین معاونت های اداری-مالی، عمران و برنامه ریزی شده است.

ادغام معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی تجمیع شده و امور تربیت بدنی دانشگاه در حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی اداره می شود.

تجمیع امور هماهنگی استان ها و هیات های امنای استانی با مرکز حوزه ریاست

وی ادامه داد: امور هماهنگی استان ها و هیات های امنای استانی نیز با مرکز حوزه ریاست تجمیع شده است.

دکتر رهبر در ادامه این جلسه ضمن تشکر و تکریم معاونت های قبلی دانشگاه از زحمات آنان تقدیر کرد و دکتر عبدالرسول پورعباس را به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه معرفی کرد.

مسئولیت واحد علوم و تحقیقات بر عهده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد

همچنین در این جلسه به منظور هم افزایی مدیریتی و طبق سابقه مدیریت های قبلی در دانشگاه از زحمات دکتر عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات تقدیر و تشکر شد و رئیس دانشگاه همزمان مسئولیت واحد علوم و تحقیقات را بر عهده خواهد داشت.