اداره کل روابط عمومی دانشگاه

پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۹ کد خبر : ۱۸۲۲ اخبار دانشگاه
دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک در پیامی آغاز سال تحصیلی ۹۶را به دانشجویان ،استادان ، کارکنان و دانش آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، در این پیام آمده است:

«بسمه تعالی

به نام آن علیمی که انسان را آفرید و با تعلیم حقایق هستی، خلقت او را به عنایت رساند و تاج علم و کرامت بر سر برترین آفریده خویش نهاد.

در آستانه بهار دانش و خردورزی و در قدوم مهر، آغار سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین فعالیت های آموزشی و پژوهشی را به جامعه دانشگاهی استان و دانشجویان محترم دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک به خصوص دانشجویان گرامی جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی توأم با سلامتی، موفقیت، بهروزی و سعادت شما را خواهانم.

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت و شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران است.

امیدوارم دانشجویان گرامی جدیدالورود در سال تحصیلی پیش رو با تلاشی مضاعف و همتی والاتر از قبل با انگیزه‌های قوی و محکم دانش طلبی، جویای کسب علم و بالا بردن توان بینشی خود، هم در جهت افزایش حجم اطلاعات علمی و هم در بهینه‌سازی اطلاعات و عمق بخشیدن به آن گام بر‌دارند.

وظیفه همه ما مبتنی بر مکتب ناب اسلام و آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی و ضرورت دنیای امروز و فردا مجهز شدن به سلاح علم، تقوا، دانش و بصیرت است که امید است به فضل الهی و در سایه سار رهنمودهای مقام عظمای ولایت در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال با تدبیر و امید گام های محکمی را در راستای کارآفرینی، اشتغال، شکوفایی و بالندگی کشور عزیزمان برداریم.

امید است کارشناسان و استادان ارجمند گروه های آموزشی و پژوهشی بار دیگر توفیق خدمت رسانی به دانش پژوهان و آینده سازان کشور عزیزمان را داشته باشند.

در پایان با استعانت از خداوند متعال، برای کلیه دانشجویان عزیز، استادان ارجمند و همه کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشگاه، آرزوی سلامتی، شاد کامی و توفیق روزافزون در تمامی عرصه ها را خواستارم.»

دکتر عباسعلی حیدری

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک