اداره کل روابط عمومی دانشگاه

تجلیل از تیم های پهپاد دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۸ کد : ۱۸۲۴ اخبار دانشگاه

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مراسم تجلیل از تیم های برتر در هفتمین مسابقات ملی هوا فضا  با حضور 266تیم از دانشگاه ها و مراکز برتر 21 استان در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، ازسه تیم پهپاد دانشگاه آزاد اسلامی اراک  تجلیل شد .

در بزرگترین رقابت های هوافضا کشورکه در اسفند ماه 95 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و نتایج نهایی مسابقات در اوایل خرداد ماه 96 بعد از چندین مرحله داوری اعلام گردید. که رتبه اول ، پنجم و تیم شایسته تقدیر بزرگترین رقابت های هوافضا کشور در دانشگاه صنعتی شریف به تیم های پهباد دانشگاه آزاد اسلامی اراک رسید .

همایون عرب سرپرست تیم های اعزامی به مسابقات علاوه بر تقدیر از زحمات دکتر حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک به آنا گفت : «دانشگاه در سالیان اخیر فضای مطلوب و امکانات مورد نیاز را برای پژوهشگران فراهم کرده و اینجانب از استاد راهنمای تیم که علاوه بر حمایت های همه جانبه از اعضای تیم ، با تجربیات علمی خود نیز در خصوص ایجاد ایده های نو علمی و کاربردی در زمینه طراحی بدنه های هواپیماهای بدون سرنشین این تیم را پشتیبانی کرده تشکر می کنم.»

وی با قدردانی از حمایت های بی دریغ مسئولان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک و دکتر نظام آبادی به عنوان استاد راهنما خاطرنشان کرد: «سید سعید کشوری طباطبایی، محمود پرواز، امین دلشادی، ایمان جهاندیده ، مهدی ضابطی و سید جلال مظلومی اعضای تنها تیم‌های اعزامی استان مرکزی به این دوره از مسابقات بودند که همگی جزو تیم های اعزامی از دانشگاه آزاد اسلامی اراک هستند و زحمات فراوانی را در راستای کسب این موفقیت ها متحمل شدند. »

عرب  در پایان با بیان اینکه این تکنولوژی جدید می‌تواند بسیاری از نیازهای صنایع خصوصا نهاد های نظامی را بر طرف کند ،افزود:« امیدواریم با حمایت بیشتر مسئولان خارج از دانشگاه در خصوص صدور مجوزهای پروازی  و همچنین حمایت‌های مادی و معنوی بتوانیم گام های  مثبتی در راستای پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی برداریم. »