اداره کل روابط عمومی دانشگاه

رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان مرکزی منصوب شد

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۹ کد : ۱۸۳۰ اخبار دانشگاه
سیداحمد زرهانی معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما این دانشگاه با صدور حکمی رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان مرکزی را منصوب کرد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک در حکم معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما آمده است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر عباسعلی حیدری

سرپرست محترم واحد اراک و دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

با عنایت به اساسنامه سازمان سما و آیین نامه شورای نظارت و هماهنگی استانی سما به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان مرکزی منصوب می شوید.

از جنابعالی که استادی متدین، متعهد و دانش پژوه هستید انتظار دارد که با رعایت کامل ضوابط و مقررات سازمان برای ارتقای کیفی و توسعه کمی مدارس و آموزشکده های سما با حفظ استقلال اداری و مالی و آموزشی آنها کوشش کنید و با تشکیل منظم جلسات شورای نظارت و هماهنگی استانی سما و تحقق برنامه های مصوب شورای سازمان و تلاش برای بهبود برند سما، گام های موثری در مسیر تعلیم و تربیت اسلامی بردارید.

توفیق جنابعالی را در راه خدمت به فرهنگ و اندیشه اسلامی از خداوند متعال خواستار است.

سید احمد زرهانی

معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما