اداره کل روابط عمومی دانشگاه

برگزاری نخستین جلسه شورای فرهنگی، دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با موضوع(نماز)

۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۸۳۲ اخبار دانشگاه
دکتر حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی: اگر هدف آفرینش را عبودیت بدانیم برترین نماد عبودیت فریضه نماز است.

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نخستین جلسه شورای فرهنگی، دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با موضوع (نماز) با حضور دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  و واحد اراک ،حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم  رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  ، حجت الاسلام  علی رودبارانی مسئول ستاد اقامه نماز استان مرکزی ،معاونان دانشجویی و فرهنگی، کارشناسان ومسئولان ستاد اقامه نماز واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزادسلامی در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک  برگزار شد.

دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک  علاوه برخیر مقدم به میهمانان حاضر در جلسه با تقدیر از تلاش ها و زحمات مسول نهاد رهبری در بخش فرهنگی دانشگاه این جایگاه را تکیه گاهی قوی برای فعالیت های فرهنگی و ارائه اندیشه ها و افکار در این حوزه بسیار مهم برشمرد.

دکترحیدری گفت: «اگرهدف آفرینش را عبودیت بدانیم برترین نماد عبودیت بحث نمازاست.»

وی با بیان اینکه خلوص نیت در ترویج فرهنگ دینی نقشی بسزا دارد و ما هرچه در این مهم کوشا باشیم نفوذ کلام بیشتر و رفتارمان اثر گذار تر خواهد بود،افزود:«به تعبیر امام علی (ع) آنکه میخواهد راهبر و امام مردم باشد باید قبل از تعلیم دیگران از تعلیم و تربیت خود آغاز کند لذا در اسلام توصیه به نفس همواره مقدم بر توصیه به غیربوده است . »

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تذکر این نکته که مسئولان و متولیان فرهنگی علی الخصوص پرچمداران اقامه نماز در جامعه بار سنگینی بر دوش دارند ،اظهار کرد:«پذیرش چنین مسئولیتی نیازمند مراقبت از نفس است و باید رفتار و کردار و گفتارمان را مدیریت کنیم  و حتی در برخورد با دشمنان هم  هرگز جانب حق را رها نکنیم .»

سرپرست واحد اراک در پایان ضمن یادآوری فعالیت های شاخص فرهنگی در سال های قبل در واحد اراک که منجر به بنیانگذاری فعالیت های جامع  قرآنی با برند (قرآن و عترت)در سراسر دانشگاه های آزاداسلامی کشور و دیگرعرصه های ملی و بین المللی گردید را ثمره اخلاص و نیات پاک بانیان این حرکت بزرگ بر شمرد.

در ادامه حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم  رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  نماز را شاه کلید قفل ها و معضلات فرهنگی جامعه بیان کرد و افزود:« جایگاه و اهمیت نماز بر سایر فعالیت های فرهنگی ارجح تر است  و در آیات کریمه قرآن، نماز موجودی زنده تعبیر شده است که با اقامه گر خود سخن می گوید نماز موجودی است که مارا در ارتکاب به فحشا و منکر نهی می کند.»

مسئول دفتر نهاد مقام معظم  رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت:«قوانین فرهنگی می بایست به مسئله نماز به عنوان یک راهبرد اساسی و استراتژی موثر در کلیه مراحل فرهنگی اعتقاد راسخ داشته باشند.»

وی درپایان به تبیین مهندسی فرهنگی نماز و شرح وظایف متولیان امر در ستاد های مستقر در استان پرداخت و فعالیت های نماز را به سه قسم کلی اقامه نماز ، امور فرهنگی و هنری مرتبط با نماز و لوازم اداری و بخشنامه ها  تقسیم کرد.