اداره کل روابط عمومی دانشگاه

برگزاری آیین تکریم و معارفه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ،سرپرست دانشکده فنی و مهندسی و سرپرست دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک

۱۶ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۱ کد : ۱۸۵۹ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با صدور احکامی جداگانه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ،سرپرست دانشکده فنی و مهندسی و سرپرست دانشکده علوم انسانی، واحد اراک را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از  اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین تودیع و معارفه معاون جدید آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ،سرپرست جدید دانشکده علوم انسانی و سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی واحد اراک با حضور دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک ، معاونان، رؤسای دانشکده ها و برخی از مدیران در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک (شهرک دانشگاهی امیرکبیر) برگزار شد.

بنابر این گزارش، در این مراسم دکتر حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک با بیان اینکه تغییر و تحول برای پویایی هر مجموعه ای ضروری است و به معنی عملکرد نامطلوب افراد نیست گفت:« تغییرات به منظور استفاده از تفکرات و خلاقیت‌های جدید تؤام با نگاه به گذشته و به کارگیری تجارب و بهره مندی از راهکارهای مدیریتی و شایستگی های افراد در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی صورت می پذیرد تا مجموعه با کیفیتی بالاتر از قبل به حرکت خود ادامه دهد.»

دکتر حیدری سرپرست واحد اراک علاوه بر قدردانی از مدیران قبلی خطاب به مدیران جدید ابراز امیدواری کرده است که با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی و حفظ حرمت همکاران در انجام امور محوله موفق باشند.

وی گفت:« معاون جدیدآموزشی و تحصیلات تکمیلی با برنامه ریزی دقیق، استفاده از تجربیات دیگران، خلاقیت و هوشیاری حرکت هدفمند و رو به جلوی خود را با توکل بر خدا و پیروی از منویات مقام معظم رهبری و سیاست های راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی شروع نماید.»

سرپرست واحد اراک از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی جدید کیفیت بخشی در امور آموزشی، اجرای دقیق آیین نامه های آموزشی، توجه به برگزاری مطلوب آزمون ها و امتحانات، تلاش برای جذب دانشجو، و تأسیس رشته های جدید،کارآمد و کاربردی و میان رشته ای در مقاطع مختلف، تکریم ارباب رجوع، لحاظ نمودن دقت، سرعت و کیفیت توام با اخلاق محوری و منطق در انجام امور آموزشی را خواستار شد.

به گزارش خبرنگار آنا از اراک، در جلسه هیأت رییسه واحد اراک، دکتر عبدالله رحیمی به عنوان معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه منصوب و از زحمات دکتر ذبیح پیرانی قدردانی شد.

در این جلسه دکتر علیرضا فقیهی هم به عنوان سرپرست جدید دانشکده علوم انسانی منصوب و از زحمات دکتر داود تقوایی تجلیل شد.

در حکمی دیگر از سوی دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، سرپرستی دانشکده فنی و مهندسی به دکتر حسین مظاهری سپرده شد. و از زحمات دکتر سید عمادالدین هزاوه ای تقدیرشد.

عبدالله رحیمی معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اراک سوابقی همچون ریاست دانشگاه آزاداسلامی واحد کمیجان ،معاون دانشجویی واحد اراک و معاون آموزشی و پژوهشی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی را در کارنامه دارد.

علیرضا فقیهی سرپرست جدید دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک سوابقی همچون عضو شورای شهر اراک و عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی اراک، رییس مرکز تربیت معلم شهید باهنر اراک، رییس آموزش عالی فرهنگیان استان مرکزی، رییس مجتمع آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در شهر برلین، معاون مجتمع آموزشی رزمندگان در شهرستان سردشت و کارشناس مسئول سنجش صلاحیت علمی کارکنان آموزش و پروش استان مرکزی در کارنامه مدیریتی ایشان به چشم می خورد.

حسین مظاهری سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک هم استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک است و سوابقی همچون رییس مجتمع آموزشی امام حسین(ع) واحد اراک، رییس مجتمع آموزشی قائم مقام فراهانی، واحد اراک، مدیرگروه آموزشی مهندسی شیمی، معاون دانشکده فنی و مهندسی و مدیر مجتمع شهرک دانشگاهی امیر کبیر دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک را در کارنامه دارد.