اداره کل روابط عمومی دانشگاه

بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک از مدارس سما

۱۶ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۲ کد خبر : ۱۸۶۰ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا ، به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، در آستانه بازگشایی مدارس ،دکتر عباسعلی حیدری سرپرست  دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک به همراه پیمان عین القضاتی معاونت دانشجویی فرهنگی ، دکتر هادی یزدی معاونت اداری و مالی ، مهندس جمال جنابی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما-اراک از مدارس سما-اراک بازدید بعمل آوردند .

ایشان علاوه بر بازدید از مدارس سما با مدیران و کارکنان شاغل در مدارس از نزدیک صحبت و در جریان امور و مسائل سما قرار گرفتند .

سرپرست واحد اراک با تاکید بر اهمیت تعلیم وتربیت درامرآموزش دانش آموزان که آینده سازان این مرز و بوم هستند ،اظهار کرد :« استفاده بهینه از تمامی امکانات آموزشی و رفاهی ، استفاده از اساتید مجرب هیات علمی ، کیفی سازی و برند سازی مجموعه سما ،  برقراری ارتباط بیشتر مدارس با دانشگاه ، در جهت جذب حداکثری دانش آموزان باید به صورت جدی دنبال شود . »

دکتر حیدری در بازدید از آموزشگاه زبان سما توصیه کردند با توجه به امکانات آموزشگاه بهتر است جهت جذب دانش آموز از استادان زبان انگلیسی مطرح هیأت علمی دانشگاه نیز استفاده شود .

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در راستـــای بهبـــود کمــی و کیفی مدارس گفت:« در آینده نزدیک جلساتی با مدیران مدارس برگزار خواهد شد تا با ارائه گزارش تحلیلی مدارس از وضعیت موجود برنامه ریزی دقیقی انجام شود تا مدیران مدارس بتوانند در جهت توسعه مدارس اقدام نمایند . »