اداره کل روابط عمومی دانشگاه

تقدیر سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از اهدا کنند کتاب به دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک

۲۶ مهر ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۸۸۰ اخبار دانشگاه

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک در  دومین جلسه هیأت رییسه دانشگاه  که با حضوردکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک ،حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، معاونان ، رؤسای داتشکده ها وبرخی مدیران در سالن حوزه ریاست  واحد اراک برگزار شد از ولی الله شهبازی اهدا کننده 45 جلد کتاب  به کتابخانه دانشگاه آزاداسلامی اراک تقدیر شد .

متن لوح سپاس به شرح ذیل می باشد؛

«والباقیات و الصالحات خیرٌ عند ربّک ثواباً و خیرٌ مَردّا»

ارزش کارها به نسبت اهمیت و تأثیر فردی و اجتماعی قابل سنجش است و بر اساس معارف دینی، هر کس اثر نیکی را بنیان گذارد، نسبت به آثار آن تا هر زمان که بماند مأجور است.

آنچه ارزش انسانی و وجهه اخلاقی این امور و هرگونه فعالیت خیرخواهانه و خداپسندانه را از موارد مشابه آن متمایز می‌کند، علاوه بر عنصر اختیار و اراده خود در کمال آزادی و هم‌سویی و هم‌نوایی، قصد و نیت الهی در انجام این گونه فرایض دینی و اخلاقی است.

ضمن سپاس‌گزاری از شما شهروند نیک‌اندیش جناب آقای حاج ولی‌الله شهبازی که با تبلور ایثار و سخاوتِ طبع با اهدای کتاب خود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به اوج تکوین این خصائص متعالی نائل آمده‌اید، به رسم ادب و احترام از این عمل خیر خواهانه و با عنایت به اینکه خدمت به خلق عین عبادت خالق است، این لوح سپاس تقدیم حضورتان می‌گردد.

از ایزد رحمان توفیق  نیل به اهداف الهی، انسانی و متعالی را خواستارم.

دکترعباسعلی حیدری

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحداراک