اداره کل روابط عمومی دانشگاه

برگزاری جلسه هم اندیشی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با کارکنان سما و مجتمع قائم مقام فراهانی

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۹ کد خبر : ۱۹۳۶ اخبار دانشگاه
دکتر حیدری: صیانت از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی استان در گرو تلاش مضاعف و همت کارکنان است

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، جلسه هم اندیشی دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با کارکنان سما و مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاداسلامی اراک در تالار شریف این مجتمع برگزار شد.

دکتر حیدری در این نشست طی سخنانی، تلاش، همت و همدلی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان را در تحقق اهداف عالیه دانشگاه تعیین کننده و قابل تقدیر دانست و گفت: «برقراری ارتباط نزدیک و دریافت نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و پیشنهادات و انتقادات همکاران در راستای رفع مشکلات و غلبه بر چالش‌های موجود، یکی از مهمترین رویکردها و سیاست‌های مدیریتی این دانشگاه است.»

وی از واحد اراک، مجتمع قائم‌مقام فراهانی،آموزشکده و مدارس سما  به عنوان مجموعه‌ای یکپارچه و منسجم یاد کرد و افزود:« تعالی و بالندگی هرچه بیشتر این مجموعه در گرو توسعه همکاری‌ها و تقویت روحیه همگرایی در میان همه همکاران است.»

سرپرست واحد اراک با اشاره به شتاب تغییرات و تحولات اجتماعی، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی نیز در مسیر رو به توسعه خود همواره با مسائل جدیدی مواجه خواهد بود که بهره‌گیری از استعدادها و توانمندی‌های فراوان موجود در این مجموعه، برای غلبه بر چالش‌های پیش رو یک ضرورت جدی است.»

وی ادامه داد: «همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی استان باید نسبت به مسائل آن دغدغه داشته باشند تا شاهد رشد و بالندگی روز افزون آن در همه عرصه‌ها باشیم.»

دکتر حیدری مراقبت و دقت لازم در راستای صیانت از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: «یکی از مهمترین انتظارات ما از همکاران، درک شرایط ویژه دانشگاه و تلاش مضاعف در پیشبرد بهتر امور است.»

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی همچنین با تاکید بر ضرورت ساماندهی نیروی انسانی در مجموعه آموزشگاه و مدارس سما گفت: «باید از تمام ظرفیت‌های موجود در همه بخش‌های دانشگاه حداکثر بهره‌وری صورت پذیرد و به همین منظور شرایط مناسبی برای جلب همکاری‌ها و مشارکت همه جانبه و هدفمند کارکنان فراهم آمده است.»

وی افزود: «در شرایط فعلی هیچ عذری برای منزوی بودن و در کنار ایستادن برای هیچ یک از همکاران وجود ندارد.»

در ادامه این نشست تعدادی از کارکنان مجتمع قائم مقام فراهانی،آموزشگاه  و مدارس سما به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود امور پرداختند.

روشن شدن وضعیت استخدامی کاکنان آزمایشی، بررسی امکان افزایش تعداد واحدهای درسی اساتید حق‌التدریس، توسعه فعالیت‌های بسیج کارکنان در واحد سما و افزایش تلاش‌های برنامه ریزی شده به منظور جذب بیشتر دانشجو از جمله پیشنهادات و مواردی بود که از سوی کارکنان مورد تاکید قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک در پاسخ به موارد مطروحه از ساماندهی محل خدمت و شرح وظایف کارکنان سما در کمیته‌ای ویژه خبر داد و افزود: «با پایان یافتن بررسی‌های لازم توسط این کمیته طی دو ماه آینده، تبدیل وضعیت کارکنان آزمایشی سما در قالب این طرح در دستور کار قرار می‌گیرد.»

دکتر حیدری توجه به کیفیت آموزش در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: «تعیین میزان و تعداد واحدهای آموزشی اساتید عضو هیات علمی و حق التدریس بر ارتقائ کیفیت آموزش استوار است.»

سرپرست واحد اراک ادامه داد: «همه اساتید حق‌التدریس حتی اگر از کارکنان اداری دانشگاه نیز باشند باید پس از بررسی صلاحیت علمی توسط هیات گزینش به تدریس بپردازند. »

وی ادامه داد: «عملکرد مطلوب کارکنان دانشگاه، بهترین تبلیغ برای جذب دانشجویان بیشتر است و این امر باید مورد توجه بیش از پیش کارکنان قرارگیرد.»

دکتر حیدری تصریح کرد: «تدوین و اجرای برنامه‌های تبلیغی برای جذب دانشجو باید متناسب با شرایط و نیازهای جامعه و مبتنی بر انجام بررسی‌ها و مطالعات دقیق علمی انجام پذیرد. »

در این نشست مهندس جمال جنابی معاونت سما و دکتر هادی یزدی معاونت اداری و مالی واحد اراک علاوه بر ارائه گزارشی از عملکرد آموزشی و مالی به پرسش های حاضران در جلسه پاسخ دادند.