اداره کل روابط عمومی دانشگاه

کسب دو مقام ازسوی تیم رباتیک دانشگاه آزاداسلامی اراک در ششمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۳ کد : ۱۹۵۲ اخبار دانشگاه
بار دیگر تیم اوج در اوج ایستاد

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، ششمین دوره مسابقات رباتیک ملی آزاد کردستان با حضور 83 تیم از سراسر ایران در سنندج برگزار شد.

در این دوره از مسابقات تیم رباتیک دانشگاه آزاداسلامی اراک با دو تیم  انیگما و اوج که ما حصل تلاش و زحمت سه ساله ی این تیم در زمینه طراحی و ساخت سامانه های پروازی می باشد موفق شد در لیگ پرنده ی امداد و نجات همزمان به کسب مقام اول و مقام دوم و همچنین کسب سهمیه ی حضور در مسابقات جهانی ربوکاپ فرانسه دست پیدا کند.

اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با همکاری استاد راهنما دکتر علیرضا نظام آبادی و سرپرستی سبحان صحابی.به این شرح است ؛ سبحان صحابی،ایمان صحابی،نادر مرادی،علیرضا زارع،امیرحسین غیور،محمدرضا همایون،مهدی یوسفان،پویا فراهانی،فرهود رضا زاده،احسان نادر،احمد عزیزی.