اداره کل روابط عمومی دانشگاه

مدیر جدید اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد اراک معرفی شد.

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۵ کد خبر : ۱۹۹۱ اخبار دانشگاه
در مراسمی با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک؛ مدیر جدید اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد اراک معرفی شد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در مراسمی با حضور دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، دکتر شهاب خاقانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر سید مهدی نبئی رئیس دانشکده کشاورزی و جمعی از مدیران این واحد دانشگاهی، مهندس سید سعیدحسن‌پور به عنوان مدیر اداره تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه معرفی و از خدمات احمدرضا عزیزسلطانی مدیر قبلی این اداره تقدیر به عمل آمد.

دکتر حیدری در این آیین طی سخنانی با تقدیر از زحمات و خدمات عزیز سلطانی در دوران مسئولیتشان در این اداره، گفت:« مجموعه مدیران دانشگاه از سرمایه‌های ارزشمند دانشگاه هستند و حفظ جایگاه و استفاده از تجربیات ارزشمندشان که در همین دانشگاه حاصل شده است، یک ضرورت مدیریتی است. »

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی اراک بر ضرورت تقویت ارتباط و تعامل بیشتر بین اعضای هیأت علمی و مدیران واحدها و روسای دانشکده‌ها تاکید کرد و افزود:« این ارتباط می‌تواند در بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود دانشگاه موثر باشد. »

حیدری پذیرش مسئولیت در دانشگاه را فرصتی برای خدمتگذاری و اثرگذاری بیشتر عنوان کرد و از مهندس حسن‌پور مدیر جدید اداره تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه خواست با تدوین برنامه مشخص و هدفگذاری دقیق برای آینده و تجمیع امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه شرایط بهتری را برای ارتقا بهره‌وری در این حوزه فراهم نماید.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ساماندهی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها را مورد تاکید مجدد قرار داد و خاطرنشان کرد: « بهره‌گیری بهینه از مجموعه امکانات دانشگاه در این بخش و معرفی آن به مجموعه‌های همکار در استان و تثبیت جایگاه دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری باید در دستور کار مدیران مربوطه قرار گیرد.»