اداره کل روابط عمومی دانشگاه

اولین جلسه شورای معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزارشد

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۲ کد خبر : ۱۹۹۴ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اولین جلسه شورای معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، دکتر غلامعلی حاجی رییس دبیرخانه هیات امنای استان، دکتر عبداله رحیمی رییس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی استان و معاونان آموزشی واحدها و مراکز دانشگاهی استان مرکزی به منظور بحث و بررسی اهم موضوعات آموزشی درسالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

دکتر عباسعلی حیدری در این جلسه علاوه بر خیر مقدم و تبریک هفته وحدت  و ولادت باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت فرخنده امام جعفر صادق (ع) به حاضرین در جلسه و قدردانی از زحمات معاونان آموزشی واحدهای دانشگاهی استان و قدردانی از تلاش مسئولین قبلی حوزه آموزش در استان گفت:« یکی از مهمترین وظایف و رسالت های حوزه آموزش احاطه و تسلط کامل همکاران این حوزه به مقررات آموزشی می باشد.»

وی از معاونان آموزشی خواست نهایت تلاش و دقت خود را در نظارت بر اجرای  دقیق مقررات آموزشی بکار گیرند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با بیان برخی از مشکلات موجود در حوزه آموزش واحدهای استان که نتیجه بازدید های صورت گرفته از آنان می باشد،افزود:« از معاونان آموزشی استان در خواست داریم در اسرع وقت وضعیت تک تک دانشجویان واحد خود را بررسی و در ذیل کارنامه تحصیلی آنان گزارش مکتوب همراه با امضا کارشناس و مدیر گروه مربوطه مبنی بر بررسی و عدم وجود هرگونه مشکل آموزشی درج گردد تا مشکلات احتمالی آموزشی دانشجویان به موقع شناسایی و طبق ضوابط و مقررات مرتفع گردد.»

سرپرست واحد اراک بابیان اینکه حضور فعال اعضای هیأت علمی نقش بسیار مهم و اثر گذار در واحدها و مراکز دانشگاهی خواهد داشت،گفت:« حضور اساتید در واحدها در راستای رشد و ارتقای فعالیت های آموزشی و پژوهشی و تاثیر آن در پیشبرد و به ثمر رساندن اهداف دانشگاه بسیار مؤثر خواهد بود.»

وی اظهار کرد:« معاونان آموزشی واحدهای استان طبق بخشنامه های جدید سازمان مرکزی و با برنامه ریزی  و مطالعه دقیق در این خصوص نهایت دقت و تلاش خود را بکار گیرند تا با توجه به شرایط خاص برخی از واحدها در استان مشکل کسر ساعات تدریس برخی از اعضای هیات علمی بر طرف گردد .»

حیدری در ادامه سخنان خود از معاونان آموزشی استان خواست تا نظرها و پیشنهادهای خود را در زمینه های مختلف آموزشی به استان ارسال نمایند.

دکتر عبداله رحیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اراک نیز علاوه بر خیرمقدم به حاضرین در جلسه و تبریک ولادت باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و ولادت فرخنده امام جعفر صادق (ع) و تشکر از تشریک مساعی معاونان آموزشی واحدها و مراکز دانشگاهی  استان با اشاره به اهمیت مسئولیتی که بر دوش معاونان آموزشی است از آنان خواست ضمن رعایت کامل و دقیق بخشنامه ها در امور آموزشی به نحوی اقدام نمایند که حق کسی تضییع نگردد.

رییس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان با اشاره به آیاتی از کلام وحی و احادیث ائمه اطهار علیهم السلام به حساسیت پذیرش مسئولیت در امور اجرایی اشاره و اظهار کرد:« شایسته است که کلیه همکاران حوزه آموزش در تمام واحدها و مراکز دانشگاهی استان با دقت و شفافیت لازم براساس ضوابط آموزشی به موقع درخواست های آموزشی دانشجویان را بررسی نمایند و پاسخ مناسب را ارائه کنند.»

وی بر ضرورت حضور به موقع و فعال معاونان آموزشی، مدیران و کارشناسان گروه های آموزشی در محل کار ، تأکید و اظهار امیدواری کرد بتوان با همکاری یکدیگر در انجام وظایف خطیر حوزه آموزش به موفقیت هایی روزافزن دست یابیم .

رحیمی در بخشی دیگری از سخنان خود به حضور مؤثر و فعال اعضای هیأت علمی استان در واحدها، توزیع صحیح پایان نامه ها در هر دانشکده، فعال شدن کارگروه تکمیل ساعات موظفی اساتید، رعایت دقیق ضوابط بکارگیری و تدریس مدرسان گروه معارف اسلامی و ضرورت تشکیل کارگاه آموزشی با موضوع ایجاد رشته های تحصیلی ، آیین نامه آموزشی ، سنجش و نظارت آموزشی و امور کارگزینی هیأت علمی با حضور کارشناسان حوزه معاونت محترم آموزش سازمان مرکزی در استان تأکید کرد.

رییس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان مرکزی در پایان علاوه بر تأکید بر هماهنگی کامل و پیگیری و انجام امور آموزشی در بین واحدها و مراکز دانشگاهی استان، از معاونان آموزشی خواست ضمن تقویت ارتباط خود با استان، با انگیزه و سعی  مضاعف در راستای اعتلای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی تلاش نمایند.