اداره کل روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک به مناسبت گرامیداشت ۱۶آذر ، در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.

۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۴ کد خبر : ۱۹۹۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک به مناسبت گرامیداشت 16آذر ، در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک به شرح زیر است:

«شانزدهم آذر، سالگرد شهادت سه تن از دانشجویان آرمان خواه دانشگاه تهران، یادآور واقعه ای عظیم در تاریخ مبارزات ضداستکباری جنبش دانشجویی ایران است. شانزدهم آذرماه سال 1332، یادآور شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران، شهیدان احمد قندچی، مصطفی بزرگ نیا و مهدی شریعت رضوی است که با خون خود از کیان کشور در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان در امور داخلی کشورمان دفاع کردند.

شهیدانی که سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح استکبارستیزی، استقلال خواهی، عدالت طلبی وآزادی خواهی فرزندان این سرزمین را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که ثمره خون این شهیدان و ده ها هزار شهید دیگر است به پاس بزرگداشت یاد و خاطره همیشگی این شهیدان، 16 آذر را به نام «روز دانشجو» نام گذاری کرد تا ضمن ارج نهادن به روحیه ضداستکباری این سه شهید دانشجو بر ادامه راه آنان در مبارزه با نظام سلطه تأکید نماید.

پس از پیروی انقلاب اسلامی و در جریان دفاع مقدس نیز جنبش دانشجویی بر اساس تکلیف انقلابی و دینی توام با تلاش در صحنه جهاد علمی و تحصیل علم در جبهه های جنگ تحمیلی همگام با سایر اقشار مردم انقلابی ایران اسلامی حضور یافته و با رشادت ها و مجاهدت های بیادماندنی فصل ماندگاری را از نقش دانشجویان در صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی در تاریخ این مرزو بوم از خود بر جای گذاشته و در این رهگذر تعداد زیادی از جوانان پاک و انقلابی در راه دفاع از اسلام و میهن اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. اگر چه از شهادت دانشجویان شهید مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا قریب به 60 سال می گذرد اما هنوز طراوت آرمان خواهی، عدالت طلبی، استکبار ستیزی، نقد و پرشس گری در دانشجویان امروزی وجود دارد.

اینجانب علاوه بر بزرگداشت این روز و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو از سایر تشکل ها و مجموعه های دانشجویی انتظار دارد که با تکیه بر روح آرمان گرایی، نیازهای اساسی جامعه را سرلوحه مطالبات خود قرار دهند و با اجتناب از بازی‌های سیاسی با بصیرت و روشن بینی و مجاهدت در عرصه علمی و فرهنگی آینده ای روشن و عاری از وابستگی را برای میهن اسلامی مان رقم بزنند.»