برگزاری کارگاه آموزشی آسیب شناسی فضای مجازی

۲۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۲ کد : ۲ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزشی آسیب شناسی فضای مجازی

برگزاری کارگاه آموزشی آسیب شناسی فضای مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، برگزاری کارگاه آموزشی آسیب شناسی فضای مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با حضور سرگرد مصطفی نوروزی رییس پلیس فتا استان مرکزی ، استادان وکارکنان واحد در سالن امیر کبیر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزارگردید.

نوروزی  با بیان اینکه در تمامی کشورهای توسعه یافته هنوز بحث تامین امنیت را در سه محور مردم ، نهادهای حاکمیتی و یا دولتی و پلیس پایه گذاری می­کنند ،اظهار کرد: امروزه با توجه به پیشرفت روز افزون علم کامپیوتری و رویکرد فضای مجازی در نوع زندگی  افراد و ارتباطات انسانی تغییرات محسوسی ایجاد شده است.

رییس پلیس فتافا استان مرکزی افزود : از پدیده‌هایی که رایانه و پس از آن اینترنت همراه خود به ارمغان آورد، مخاطراتی بود که بر جامعه کنونی  تا حدودی سایه انداخت. چنین مخاطراتی، اگر مورد بی توجهی جامعه و حکومت قرار گیرد، غیر قابل جبران خواهد بود؛ چرا که آسیب‌های روانی ناشی از کاربری نادرست و خلاف قانون، موجب اختلال در رفتار شهروندان شده و جامعه را در رسیدن به فواید بی شمار این فناوری نوین ناکام می‌گذارد.

وی سپس درادامه کارگاه به ایراد سخنرانی پیرامون تهدیدات سایبری و سرقت های اینترنتی پرداخت.